resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21520
    5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamalarla beni umutlandırmayan hoca. ocak ayına kadar sabretmeliymişiz.

    mariano, donk, belhanda, feghouli, ahmet çalık harici herkes onun isteği ve bilgisi ile takıma katıldı. belhanda en kilit oyuncusu ve feghouli son şampiyonluğun en önemli isimlerinin başında geliyor. donk takımın jokeri ve her sahaya çıktığında görevini layığı ile yerine getiriyor. neyi değiştirecek ocak ayında merak ediyorum. her istediğin alındı, böyle bir takım kimseye nasip olmadı ama hala bekleyeceğiz.

    takımda değişiklik olacakmış ve biz bunu görecekmişsiz. anladığım kadarıyla sadece oyuncu değiştirecek. kendine günah keçileri belirleyecek ve yerlerine başkasını koyacak. oyuncu çıkarıp, sokmakla keşke oyunumuz da değişse.

    10 maç yaptık bu sezon. bir gram umut vermiyor oyun ve hala aynı şeyleri deniyoruz. aynı şeyleri deniyoruz diyorum da ne denediğimizi de bilmiyorum. tek görebildiğim diziliş aynı. ama hücumda ne yapmak istiyoruz, o meçhul. bütün oyuncular silik görünüyorsa burada acaba oyuncu mu formsuz, oyuncu mu isteksiz, yoksa oynamak istediğimiz oyun her ne ise onda mı sıkıntı var?

    hücum kötü de savunma da berbat. her takım bize karşı elini kolunu sallaya sallaya pozisyona giriyor. savunma arkasına atılan toplarda sürekli pozisyon veriyoruz. savunmadan çıkarken saçma tercihler yapıp, kaybettiğimiz toplarla da pozisyon veriyoruz. ve bu da değişmiyor. herhangi bir gelişme burada da söz konusu değil.

    bu sebeplerle de insanların kafasında sürekli sorular oluyor. ama hoca kimseyi tatmin edecek açıklamalar yapmıyor. hep aynı şeyleri söyleyip, duruyor. oyunda da herhangi bir değişiklik yok. bekleyelim. bekleriz. 14 sene beklemiş eskiler, biz de bekleriz. de ne zamandır üretkenlikten bu kadar uzak olan takımda ne değişecek, en azından ufacık kesitler izleyelim ona da tamamım.

    bilemiyorum ama ben hiç umutlu değilim. uzun zaman sonra ilk defa sezon başı kadroyu görünce umutlanmıştım ama hiçbir şey kalmadı içimde. ligde adam gibi rakip yok diye şampiyon oluyoruz da bu da böyle gitmez sürekli. sonumuz hayrolsun bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın