resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21519
    hocanin 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı sonrasi yaptigi basin toplantisi kabul edilemez.

    kimi kime sikayet ediyor anlamak gercekten zor? takimi kuran sahaya cikaran antreman yaptiran kendi degil mi?

    tarihin en iyi kadrosu kurulmus hala ocak ayni isaret etmek neyin nesidir?
    mactan once cikardigi kadroyu 10 yasindaki cocuk bile cikarmazdi. herkes zaten mac oncesi kaygilarini dile getirmisti. gorunen koy kilavuz istemez hesabi herkesin korktugu basina geldi.

    mucadeleden dem vuruyor ama koskoca galatasaray son 5 macta 2 gol atmis pozisyona dahi girememis bu mucadele ile aciklanacak bir sey mi?

    sen hala yetersiz iki kanat bekin nagatomo ve mariano’yu 7 gunde 3 kere maca cikariyosun, yetmezmis gibi bir cok alternatif varken dalga gecer gibi selcuk denen bitmis okeye donen adami 11’e koyuyosun. sonra sikayet ediyosun. hala belhanda’da israr ediyosun.

    bu sanki sadece bu mac ozelinde gibi atar yapiyosun. yahu bu takim 2 senedir top oynamiyo deplasmansa mac kazanamiyo. fener’i 5 senedir evinde yenemiyor hocam sen ne anlatiyosun

    haftalardir yapacagin cok basitti ama yapmadin . verimsiz mariano ve nagatomo’yu bir daha oynatmayacaksin. belhanda’yi kizaga cekeceksin. babel’i yedek oturtacaksin. ama sen yine gidip seni sampiyon yapan feghouli’yi falan hedef gosteriyosun. olmaz hocam olmaz.

    hatalarin o kadar cok ki. ornegin fener macinda seri’yi 18’e almayan biz miyiz? gencleri yeni transferleri oynatmayan biz miyiz?

    yan pas geri pas muslera taktiginden baska ne izliyoruz biz?
    hedef sasirtmayi birak hocam artik dogru kadro cikar ayni isimlerde israr etme.
    bu 4-1-4-1 garabetinden bizi kurtar.

    diyorum ama eminim bir sey degismeyecek. yine bekler ayni olacak yine belhanda, babel 11’de olacak. ahanda buraya yaziyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın