resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21539
    inadı artık gerçekten çok kırıyor kalbimi. artık eşe dosta karşı da savunamıyorum, ekstra utanıyorum bunun için.

    şu an takım öyle bir halde ki; bir insanın ne kadar iyi galatasaraylı olduğunu anlamak için tek bir test yeterli: bugünkü gibi maçları 90 dakika izliyorsa iyi galatasaraylıdır. çünkü insan kendine başka türlü bu eziyeti yapmaz. bu sahadaki oyun futbol falan değil, ama bir umutla oturuyoruz işte ekran karşısında.

    elinde oynatmaya çalıştığı sistemle tamamen alakasız oyuncular var. bu ısrar neden? ya yemin ediyorum ki, hoca ben 3'lü defans denemesini devam ettirmek istiyorum ve ahmet ile çıkacağım dese ve yenilsek, bu kadar hayal kırıklığı yaşamazdım. hoca bir tepki veriyor derdim.

    şener neden mariano'yu kesemiyor? sol bek mevkinde neden sol ayaklı bir oyuncu denenmiyor? emre mor neden kullanılmıyor? taylan'ın selçuk'tan ne eksiği var? sol tarafta oynadığı sürece takımı mahvettiği belli olan babel neden ısrarla orada? bu soruların hiçbirinin yanıtı yok.

    şubatta olacaklar vs falan demiş sevgili hocam. ne olacak acaba? oyuncu mu alacağız yine? hangi parayla alacağız? almak için kimi satacağız? kadroda luyindama'dan başka para edecek adam var mı? ne değişebilir ki şubatta?

    belki sistem şimdi değişse, rotasyon değişse, şubatta radikal bir hamleye gerek kalmaz ha hocam?

    (bkz: 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın