resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21537
    5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı sonrası açıklamaları bana göre büyük skandal.

    şikayet etmeye, hele hele ocak ayı vurgusu yapmaya hiç hakkı yok.

    bu gün eksiklere rağmen elindeki kadro ligin en iyisi. oynattığı futbol ise en kötüsü. bir defa orta sahada elinde nzonzi var. yani her şeyi deneyebilirsin. gidip de ligin en temposuz oyuncusu selçuk inan'a bu takımı mahkum edemezsin. ömer bayram var, taylan var, jimmy var, hatta mustafa kapı ve atalay var. bu adamları oynatmayıp selçukla başlarsan 60 dakika onun statikliğini kapatacam diye koşan takımın kalan 30 dakikada yürüyecek hali kalmaz.

    babel olmuyor, mariano olmuyor, nagatomo olmuyor. israr niye? elinde alternatif de mevcut. şener bu mariano'dan tempolu ve üretken bir oyuncu. solda ise hak yemenin cezasını çekiyor. takımdaki en iyi bek linnes kadro dışı. bari babel'in yerine alternatiflere yönel.

    bu takımın taktik çalışması lazım. iki senedir bir tane organize atak yapmıyoruz. forvetlerimiz sulanmayan çiçek gibi soluyor. geçen sene onyekuru, belhanda, sofyan bireysel yeteneklerle rakibi çözüyordu. önceki sezon da gomis ve rodriguez. bu sezon bireysel olarak kimse sivrilmedi. biraz hücum yapsak herkes sivrilecek oysa...

    kusura bakmasın ama sergen yalçın bu takımın başında olsa 1 maç acemilik çeker, sonra şiir gibi top oynatır.

    ocağı bekleyecek bir şey yok. elde açık ara kimseye nasip olmayan bir kadro var. mesele kondisyon da değil. takım top ayağındayken top oynasa, sonra kesilip oyundan düşse anlarım. en hazır olmayan takım bile ışık verir. bizde o ışık yok. sanırsın 11 düz adam sahada. ne verkaç, ne bir şey. bu takıma oyuncu değil teknik direktör lazım. bu teknik direktör ya silkinip kendisi olacak ve futbol oynatacak ya da kusura bakmayacak.

    şu kadroya sahipken kimseye kızamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın