resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21492
    bu sezon yok hükmündedir. oynanan rezil futbolun da baş sorumlusudur. hocam seni severiz ama kusura bakma galatasarayı daha çok severiz. mariano, belhanda, feghouli, selçuk, nagatomo hatta babel.... tel tel dökülen bu adamları niye ilk 11 oynatırsın. bi 4-1-4-1 çıkardın, bi yapıştın, bırakmak bilmiyorsun.
    ya maç kilitlenmiş saçmada olsa birşey dene; solak olmadığı için orta açamayan nagatomoyu sağda dene, babeli 10 numara oynat. şener mariano arkalı önlü oynat. donku ileri at top şişir.... ne bileyim birşey dene. jimmy, adem, ömer, emre mor, taylan, şener... ya bir tanesini dene allah için ya, bir tanesini ilk 11 denesen ölür müsün.
    gençlerbirliği gibi toplama, hemde ligde sonuncu bir takıma tek şut çekebiliyorsun, adamların bize 6 isabetli şutu var. böyle devam et hocam. belhanda-selçuk babamızın oğlu nasılsa aman dokunma aman. sende geri vites olur mu hiç.
    ayna karşısında ona buna laf sokma provalarına diyorum, biraz ara mı versen. 7 haftada 11 puan kaybettik, 7 haftada 6 gol attık. averaj da sıfır. bunlara biraz kafa yorsan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın