resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21391
    camiada çok büyük bir kredisi olan hoca. bunu sonuna kadar hak ediyor mu? bence evet ediyor. fakat sorun hocada sonsuz bir kredisinin olduğunun farkında işte bu yüzden dilediği gibi kadro şekillendirmesi yapabiliyor.

    açık konuşalım hocanın kadro tercihlerini ve oynattığı oyunu ( 1 ekim 2019 galatasaray psg maçıhariç ) başka bir hoca oynatsa arena zeminine çıktığı an istifa diye tezahürat yapılırdı.

    5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçında ki kadro seçiminin bir izahatı yok. eğer adem-jimmy-taylan antalyalı ve ömer bayram selçuk'tan kötüyse hemen keselim biletlerini boşa maaş ödemeyelim. yok iyiyse hoca bu oyuncu tercihini açıklamalık. keza kadro hatası sadece selçuk tercihi ile de sınırlı değil. mariano - şener ve nagatomo - emre veya ömer değişikliğinin neden yapılmadığını çok merak ediyorum.

    bu söyleyeceğim şeyi sözlük yazarları beğenmeyecekler ama şunu da eklemek istiyorum geçen yıl 50'ye yakın resmi maç oynadık bu yıl da 9 resmi maç. kaç maçı sahada iyi top oynayarak, sırtımızı yaslayıp rahatlayarak oynadık bunu bilmek isterim. şampiyon olmak başka bir şey, iyi top oynamak bambaşka bir şey. biz iyi top oynamıyoruz ve kabul edelim ligimiz o kadar kalitesiz ki bu kötü topa rağmen tecrübemiz ile şampiyon olabiliyoruz.

    bugün maç nasıl biterse bistin hocanın kadro seçimi yanlıştır ve forma adaleti şaşmıştır. umarım yanlış oldıuğunu düşündüğümüz yoldan bir an evvel döner. biz hocayı seviyoruz ama en çok galatasaray'ı ve sahada oyunun rakibine kabul ettiren futbolunu seviyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın