resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21380
    şener şen ile rahmetli kemal sunal ' ın şu repliği ile kendisine seslenmek istiyorum.

    "ağam bizim ile eğleniy."

    5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı için çıkarmış olduğu kadronunu özellikle selçuk inan ' ın hiç bir açıklaması veyahut mazereti olamaz, olmamalı. sen milli takım arasına gireceksin ve puan kaybına tahammül yok iken sen yine macera peşindesin, ben yaptım oldu demenin derdindesin.

    tudor gönderilip kendisi geldikten sonra sezon sonuna kadar çok efendi, naif bir görüntü çizmişti ve başarı gelmişti. bende artık eski terim yok gibisinden bir şeyler söylemiştim, ta ki sezon sonu yaptığı basın toplantısına kadar.

    bu basın toplantısını sanırım ahmet çakar ' ın çıktığı kanalda izliyordum ve orada ahmet çakar kendisi hakkında şu sözü söylemişti.

    "işte gerçek terim geri geldi"

    bu sözü neden söyledi ? çünkü sezon boyunca futboldan başka bir şey ile ilgilenmeyen fatih terim ne olduysa şampiyonluk geldikten sonra yeniden esip gürlemeye başlamış tabiri caiz ise racon kesmeye yeniden kaldığı yerden devam ediyordu.

    hatırlarsanız süper kupa saçmalığının olduğu sezon, son şampiyonluk maçından önce yine asıp kesmiş, final bittikten sonra konuşacağım her şeyi anlatacağım demişti. ve bilirsiniz ki şampiyon olduktan sonra ağzından tek kelime çıkmamıştır.

    aylar sonra psg karşısında yarım yamalak adam akıllı bir takım görmüştü sahada ve şimdi görünen o ki, bizi yine aylar, yine yıllar bekliyor.

    sırf şu maçı evde rahat rahat izleyeyim diye ip tv satın aldım, ama yemin ediyorum sanki böğrüme koca öküz oturmuşcasınayım.

    sevgili selçuk inan ile sana hayatta başarılar sayın terim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın