• 543
    bozguncuları, ben demiştim demek kendini tatmin için olaylara yorum yazanları, 5 yeriz 6 yerizcileri, fatih hocaya sallamak için bahane arayanları bir kenara bırakırsak `-kenara bırakmalıyız çünkü fatih hoca ve takım onları kumlara bıraktı dün itibariyle kumdan kale yapabilsinler diye-` sezonun bu evresinde mevcut şartlarda oynayabileceğimiz maksimum oyunun % 95'i ile filan oynadık. daha iyisi filan olmayacak ama zaten bu seviyeyi koruyabilirsek gruptan çıkma şansımız hiç de az değil ben % 40 diyorum bu inanç ve direnç korunursa biz bu gruptan çıkabiliriz.

    neredeyse hata yapmayan, hemen hepsi mükemmel paslar atabilen, bazıları yüz metreci kadar hızlı, hepsi çok teknik ve tempolu bir takıma karşı oynadığımız, aynı zamanda bu takımın harika bir teknik direktörü olduğu da unutulmamalı. bu takım şampiyonlar ligini kazanmak için kuruldu. neymar'ın olmaması, mbappe'nin 35 dakika oynaması bu gerçeği değiştirmez zira yerlerine icardi, di maria ve sarabia oynadı.

    muslera harikaydı, donk-luyindama, nzonzi-seri çok iyilerdi. mariano'yu sezon başından beri eleştiriyorum ama fena değildi top kayıpları yaptı 3-5 tane ama yapacak bir şey yok. marcao'nun kalitesi bu seviyeler için yeterli olamıyor maalesef, nagatomo kötüydü, belhanda daha kötüydü. babel o pası yine vermedi ve bizi muhtemel golden etti. falcao, thiago-kimpembe'ye karşı kaleden bu kadar uzakta ancak bu kadarını yapabildi.

    fatih hoca taktisyenliğine laf edenlere yine yeniden sahada cevabını çok güzel verdi. ilmek ilmek ördü maçı ama yetmedi maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın