• 542
    herkes gibi beni de ilerisi için umutlandırmış maçtır. donk'u sahada görünce 'acaba çok mu defansif bir kadro?' diye düşünmüştüm ama maç biraz oynanınca gördüm ki psg'nin karşısında başka türlüsü olmazdı. rakip takım makina düzeneği gibi, 3-5 kişilik baskıda bile çok rahat 2 pasla çıkmayı başarıyorlar. kalite farkı net ortadaydı. bizim de en büyük artımız saha ve seyirci avantajıydı ve bunu uzun süre sonra gerçekten kullandık. özellikle taraftarımız tek kelimeyle muhteşemdi. maça giden 46 bin kişiye tek tek teşekkür etmek istiyorum. yönetim bu kişileri her ş.ligi maçından önce tek tek arayıp maça yönlendirirse biz bu gruptan çıkarız *

    muslera başta olmak üzere lyundama, seri, nzonzi ve donk kusursuza yakın oynadılar. özellikle seri'nin etinden sütünden, herşeyinden yararlanmak lazım. psg'nin 11'ine koy sırıtmaz. andone de oyuna girdikten sonra hiç kaçak oynamadı ve her an rakibe baskı uyguladı.

    maçın bitiş düdüğüyle çaldığında üzüntülüydük hepimiz, bu maçtan puan alabilirdik en azından diye düşündük. böyle düşündüğümüze göre iyi oynamışız demektir. üstelik kötü oyunuyla sırıtan en az 3-4 oyuncumuz vardı.

    maç için üzüntülüyüz ama üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak adına iyi bir deneyim oldu bizim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın