resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21290
    geçmiş saplantım yoktur ve profesyonel dünyada vefanın saçmalığından dem vururum her zaman fakat söz konusu fatih terim olunca gerçekten çoğu şeyi farklı konuşuyorum. hatalı olabilir ya da formsuzdur fakat terim hala terim ve başarılı birisi olarak addletmekten çok daha fazlası.

    düşünüyorum bir kulüp var kurucusunun vizyonu istanbul dışına çıkmak ve batıda ses getirmek bunun sonucu olarak galatasaray sonu getirilememiş ufak başarılara imza atmış ama birisi çıkıp sonunu getirmiş, imrendiğiniz bayern ve juve dominasyonları gibi 4 sene şampiyon olmuş kulübe marka değeri katmış, milyonlarca taraftar kazandırmış, ülkenin en büyük camiasını galatasaray kılmış ve görevde olduğu süre boyunca 19 kupa kazanmış ki 8'i şampiyonluk.

    bunca şey söyleyebildim, çünkü yaptı hoca bunları, simdi işler yolunda değil diye sırt dönersek hocaya bunun ismi ne olur, bilmem. muhalifleri diyecek ki o da gitti, ama terim işte öyle şeyler yaşatmış ki naçizane sineye çekebiliyorum. bir kaybederiz iki kazanırız pek umrumda değil hocanın canı sağolsun, şampiyon olursak da şaşırmam. fatih terim, fatih terim çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın