resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21267
    ne yapmaya çalıştığını zerre anlayamıyorum. gerçekten aklım, mantığım almıyor.

    (bkz: 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı)
    şu maç derbi değil de ankaragücü ile falan oynansa çıkan kadro için “seri’yi dinlendiriyor ve güçsüz rakibine karşı belhanda ve lemina form tutsun istiyor. o yüzden kadro böyle.” diye kendimize bahaneler üretirdik. o derece rezil bir tercihle başladı maça. bunu da skora göre değil, daha maç başlamadan herkes söyledi.

    inanın şu sözlükten 10 tane adam toplayıp oy kullanarak kadro seçip çıkartsak çok daha iyi kadro çıkartırdık. zaten maçtan önce de görülüyor yorumlardan. e bunu biz görüyoruz, cümle alem görüyor, tribündeki adam görüyor, rakipler bile görüyor ama neden fatih terim göremiyor arkadaş neden? kafayı yiyeceğim gerçekten.

    inat ediyorsa kendisinin arkasındaki belki de tek topluluğa karşı inat ediyor şu an. belhanda ile olmuyor olmayacak, geçen seneden beri belli. mariano ve nagatomo ile tüm ligin gitmeyeceği belli, neden bunlar dururken linnes kadro dışı? linnes daha mı kötü oynuyordu bunlardan? haftaiçi doğru düzgün antrenman yapmamış ve herkesin “maskeyle rahat edemiyor” dediği belhanda ve 60’da çıkacağı belli olan lemina ile derbiye başlamak nedir? burası hayır kurumu mu da rakiplere bol keseden puanlar kaybediyoruz sürekli? 2-3 haftadır saçmasapan değişikliklerin sorumlusu kim? levent şahin ise hala neden o koltukta yüzsüz yüzsüz oturabiliyor? sensen sebebi ne? falcao neden son 2dk kala çıkıp adem giriyor mesela?

    sorulması gereken daha yüzlerce soru var. sene başından beri çok saçma işler yapılıyor. artık kime ne diyeceğini şaşırmış halde herkes.
App Store'dan indirin Google Play'den alın