resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21259
    geçtiğimiz yıl gerçekten kötü geçen sezona rağmen ve oldukça düşük bir puanla şampiyon olduktan sonra hocayı sezon içerisinde eleştiren bir şey yazmamaya karar vermiştim. zira sezon boyu eleştirsen de bu adam bir şekilde seni sezon sonunda şampiyon yapıyor ve seni bir şekilde g*t ediyor.

    2019-2020 sezonuna işte böyle başladım. tam olarak istediğimiz oyun olmasa da yeni oyuncular, yorgun oyuncular, zamanla takım oturur diye avuttum kendimi fakat dünkü rezalet futbolu görünce artık dayanamadım ve maç sonrası elestirimi yaptım.

    hocam, daha kimi alalım bu takıma istediğin oyunu oynatmak için? hadi iki yıldır tam olarak senin istediğin topçular yoktu da bu sene kimi istediysen getirdiler. yani hagi'yi mi istiyorsun ilave olarak anlamadım?

    bu takım ne çalıştı koca yaz hocam? tamam artık kondüsyon olarak daha iyi bir takım var ama oyun olarak rezalet bir takım var sahada. bu takım hiç mi oyun çalışmadı hocam? hiç mi hücum varyasyonu çalışmadı aklım almıyor. senin de bizim kadar rahatsız olduğunu düşünüyorum ama çözümü bulmak senin işin.

    bir şekilde bu oyuncu kadrosu ile ben yine şampiyon olacağını düşünüyorum hocanın ama o gümbür gümbür, ezen geçen futbolu sürekli olarak göreceğimizi pek sanmıyorum. hoca o konuda bana umut vermiyor.

    arkadaşlar bakın bir de şunu anlayın lütfen. deniliyor ki iyi ki zamanında sosyal medya yoktu, yoksa uefa kupası, 4 yıl üst üste şampiyonluk sürecinde hocayı rahat bırakmazdı insanlar. futbol değişiyor. bugün dünyada, afrika'da oynanan bir maçı bile canlı izleyebiliyorsun. görüyorsun. tamam bir city oyunu oynamasını beklemiyorum ama takımın burnley kadar bile bir oyun planı olsun istiyorsun. rezalet futbolunu izlerken, ister istemez yahu epl, ya da ispanya ligi'nde orta sıra takımlarının bile sahada ne yaptığını gördüğünde, biz ne yapıyoruz ya diye soruyorsun. işte bu yüzden daha eleştirel oluyorsun.

    istifa konusuna gelelim. daha ligin altıncı haftası, ne istifası yahu? hoca üç maç üst üste kazansa ve tepeye otursa, iyi oyun ya da kötü oyun fark etmeden oradan bir şekilde inmez. kaldı ki fatih terim sonrası dönemlerdeki rezaletleri biliyoruz, maceraya hiç gerek yok. bir gün fatih terim galatasaray ile yollarını ayiracaksa bu ortak karar ile yapılmalı ve sonrası da yine fatih hoca ile planlanmalı.

    hocam, rica ediyorum. artık şu takım gümbür gümbür top oynasın. çaresi sensin bu işin. daha önce defalarca yaptın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın