resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21258
    1.şu kaos ve karambol döneminde kendisine istifa denmesi ayıbın ötesinde tam bir gerizekalılık alametidir ötesi yok.
    2.inanılmaz kabiliyetsiz bir yardımcılar grubuna sahip. acilen özellikle levent şahin inadından vazgeçmeli. şaka gibi yani.
    3. terim, hızlı kanatlarla oynamayı seven bir hoca. babel ve soso ile olacak iş değil terim oyunu. emre mor bir an önce toparlanmalı. soso ve babel birbirinin yedeği olmalı.
    4. forma adaleti kavramını hatırlamalı hocamız. seri geçen haftayı golle ve güzel oyunuyla kapatmışken, çenesi kırık ve maskeli belhanda’nın mantığı yok gerçekten.
    5. forma adaleti part 2. andone yerine donk tercihi, fatih terim evreninde ancak zaman-mekan kırılmasında olabilirdi ama gerçek oldu. buna çok şaşırdım ve üzüldüm.

    terim’in sanki yaşlandıkça agresif oyun tarzının pamuklaşmaya başladığını hissediyorum. bu durum fatih hoca’ya yakışmaz. cimbom yenilse de mücadele eder ve rakibi yıpratarak kaybeder. bu beraberlikçi zihniyet terim’in olamaz. olsa olsa aykut kocaman gibi iki ileri-bir geri tayfanın gündelik oyunu olur.
    36 yıldır bu takımı izliyorum. terim’in tüm kariyer gelişimine canlı yayında şahit oldum. bu durum normal değil, ortada konuşulmayan çok ciddi bir sorun var sanırım.
    umalım ki dile getirmek istemediğimiz tarz bir sağlık sorunu olmasın fatih hoca’nın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın