resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21252
    işbu entryde fatih terim düşmanlığı yapılmamaktadır.

    başarılı bir hoca ve galatasaray efsanesidir. ancak kendisini son yıllarda beğenmiyorum. nasıl ki beğenen arkadaşların haklı sebepleri varsa aynı sebeplerden bende de var. istifa ederse mevcut şartlarda üzülürüm. ancak gelecek sezon istifa ederse kesinlikle üzülmem.

    türkiye ligini çok iyi bilen ve bu lige yön veren bir hoca. 6 haftadır yazmak istiyorum ancak kötü giden maçların ardından yazdığın zaman hain ilan edilme gibi bir durum söz konusu. artık dayanamadım.

    (bkz: eleştiri/#2735631)

    dediğim gibi fatih hoca bu ligin kimyasını çok iyi biliyor. isterse bu ligin kimyasını bile bozabilir. fatih hoca varsa başımızda %80 şampiyonuz. bunu kabul etmemek ahmaklık olur ki istatistikleri belli hocanın.

    ancak bir parantez açmak istiyorum. ben öyle her sene şampiyon olalım delisi bir adam değilim. "ya şampiyon olursun ya başarısız" bunu da savunan biri değilim. eğer bir yarış içindeyseniz ikincilik hatta üçüncülük de bir başarıdır.(ki fatih hoca bunu hep sağlamıştır) ama ben seyir zevki olan bir futbol istiyorum. sistemi olan bir galatasaray istiyorum. varsın olmayalım şampiyon. ben galatasaray'ı izlerken keyif almıyorsam şampiyonluk falan umrumda olmaz. fatih hocamız benim sevdiğim futbolu oynatmıyor.(ki oynatmak zorunda değil, herkesi memnun ettiğin bir dünya da yok)

    fatih hocam fazlasıyla fevri. bu ligi bilmesine, yönetenlerin zihniyetini bilmesine rağmen ceza almakta üstüne yok. aldığı cezaların haklılığını tartışmıyorum. çoğu deli saçması. ancak ceza alacağını, takımı yalnız bırakacağını bile bile ateşe atlamasına anlam veremiyorum. fedakarlık biraz da kendinden ödün vermek değil midir? sevdiğiniz bir insana zarar vermemek, üzmemek için hangimiz yeri geliyor da sus muyoruz? sen de bu oyuna gelme hocam. sevdiğin için yeri geldiği zaman susma hakkını kullan. senin ve yardımcılarının sürekli ceza aldığı bir yerde oyuncuların nasıl disiplinli olsun? neden olsun daha doğrusu.

    (bkz: 3 eylül 2019 fatih terim'in pfdk'ya sevk edilmesi/#2756881)

    herkesin örnek aldığı birisi vardır profesyonel yaşamda. ancak hocamın böyle bir duygu içinde olduğunu görmüyorum. sadece kendisini örnek olunacak bir hoca olarak görüyor. evet uzun yıllar bu işin içindesin ancak bu sadece senin görüşün ile ilerleyecek bir yapı değil. futbol her yıl farklı bir stile evriliyor. sen sadece kendi düşüncenle buna yetişemezsin hocam.

    fatih hocam bu takımda kaldığı sürece destek verecek biriyim. ancak fatih hoca futbolunu da artık sevmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın