resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21141
    3. sefer gelişinden sonra gidişinin ersun yanal ile ne alakası var bir türlü çözemiyorum. burada bile bununla alakalı yazılıyor, gerçekten inanamıyorum.

    fatih terim'in görevden alınma süreci, başarısızlık ya da fenerbahçe'nin taş gibi takım olmasıyla değil, fatih terim'in milli takımın başına geçmesiyle başladı. ülkenin başbakanı, federasyon başkanı, fatih terim'den türk futbolunun başına geçmesini istedi. bu arada galatasaray başkanı ile olan irtibatsızlık yüzünden de görevden alınmıştır. burada ünal aysal ve fatih terim kişisel mevkilerinin verdiği yetki ve öz güveni bir birine karşı kullanınca ayrılık süreci oluştu. fatih hoca'ya "türkler seni galatasaraylılar kadar çok sevmez" desek de antrenmanda iken görevden alındığını öğrendiği için geri dönemedi. evinin önüne o kadar taraftar gidince hocanın ağladığı görüntüleri bütün türkiye izledi. benim de izlerken ağladığım ender görüntülerden biri olmuştu o an. bazı taraftarlarımızın ve benim kırgın olmamız bu yüzdendir.

    ama ergen fenerbahçelilerin dediği gibi ersun gönderdi laflarını biz de yazarsak, 5 sene sonra gerçekten öyle oldu algısı oluşturulur. (bkz: false truth)

    kendisini gönderebilecek, ne rakip vardır ne de başka bir oluşum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın