resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21129
    22. şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz başakşehir maçından sonra yaşanan olaylardan dolayı ceza aldı. cezası gelecek sezona yani bu sezona sarktı. ceza bittikten sonra yaptığı ilk açıklamada yine ceza yedi. fatih terim'e ceza verelim de galatasaray'dan olabildiğince uzak kalsın taktiğini sezon sonuna kadar uygulayacaklarına eminim. fatih terim'i yıldırmak istediklerini 12 yaşındaki çocuk bile anlayabilir. hocanın bu tür toplara girmeden tamamen saha içine odaklanması lazım ama fatih terim'in karakteri belli. haksızlıklar karşısında susamaz. ceza yemesinde %50 suç kendisindeyse, diğer %50 yönetimdedir. fatih terim'e kalmadan, yönetimden bir sözcünün belirlenmesi lazım. sonsuza kadar bu loop sürecekmiş gibi geliyor. fatih terim'in saha kenarında olması lazım, buna ihtiyaç duyuyoruz. yönetimin biraz kendini ön plana çıkarması lazım. hocanın bu tür şeylerle uğraşmaması gerek.

    fatih terim'e x kadar ceza verildi denince hemen gaza geliyoruz. siz bittiniz bizi daha da kenetlediniz diyoruz ama açıkcası tam olarak durum bu değil. evet, kenetlendiğimiz kesinlikle doğru ama geçen sezon fatih hocanın yokluğunda çok fazla puan kaybettik. bunu unutmamak gerek.

    evet, teknik direktörlük kariyerinin en rahat şampiyonluğunu kazanabilecek durumda kendisi. saha içini bir kenara ayırırsak tek sıkıntı, hakem faktörü ve saha dışı yapılan saldırılar. onları görmezden gelmesi ya da fatih terim'e kalkan olunması durumunda bu sıkıntı da ortadan kalkmış oluyor.

    gelelim asıl, en önemli probleme o da saha içi oyunumuz. fenerbahçe maçından sonra bütün taşların yavaş yavaş yerine oturacağını düşünüyorum. galatasaray sadece son iki senede değil, uzun bir süredir iyi top oynamıyor. kıvılcım gibi ara ara iyi oynadığımız zamanlar oldu ama o da 1-2 maç ile sınırlı kaldı. son iki sezonda en önemli maçlarda gayet iyi top oynadığımızı da biliyoruz. fatih terim her ne kadar şu an eleştirilse de, ciddi maçlarda farkını ortaya koyacağına eminiz.

    iyi düşünüyorum, iyi düşünmek istiyorum. beşiktaş'ın, başakşehir'in ve trabzonspor'un hali ortada. özellikle trabzonspor'un sene sonunu rahat göreceğini sanmıyorum. kadro derinlikleri kötü. beşiktaş'ın kadrosu zaten kötü ve başakşehir artık bir tehdit değil. önümüzde tek rakip fenerbahçe var ve biz eğer kendi kadromuzdaki oyuncuların potansiyellerini sahaya yansıtabilirsek fenerbahçe rakip olamaz. aşırı rahat bir sezon izleriz. hakem faciaları olmadığı sürece bu senaryonun gerçekleşmemesine imkan yok ama hakemler gayet tabii bizi doğrayacak ve biz yine izleyeceğiz gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın