resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21114
    1. takımı henüz çok yeni ve zamana ihtiyacı var. kadrosunun yarıya yakını transferin son günlerinde geldiler. henüz kadrosu ile 1 ay çalışamadı.
    2. ceza almaması gerelen bir konuşmadan dolayı dünya kadar ceza aldı. niçin konuştuğu değil niçin ceza aldığını düşünmemiz gerekli. düşünürsek kenetlenmek tek çaremiz.
    3. kendisi döneminde çok kolay "kadrosu süper" şekllinde aforizmalar üretilmekte. kendisi yerine havalı bir yabancı hoca olsa kadrosu zayıf şeklince kalıpları okuduk, okuruz, okuyacağız. kadrosunun iyi veya zayıflığını henüz anlayabilmiş değiliz. ama bir onyekuru henüz yok. emre mor var. emre mor sakatlık yaşamaz ise muhakkak iyi olacak gelen yıkl onyekuru çok kötü başlangıç yapmıştı biraz daha sabır. roma bir günde kurulmadı.
    4. biri şl diğer sergen'in takımı olmak üzere iki deplasman maçına çıktık son maç oyuncu rotasyonu gerekli idi. şansımız olsa maçı 0-4 kazanırdık. ben 6 senedir bir deplasman maçında şansımız olsa 0-4 kazanırdık maçı yaşadığımızı hatırlamıyorum.
    5. yedek hocalar konusunda sorumluluk fatih hocanın. kötü oyunda da keza aynen böyle. ancak yeni takım olduğumuz için aralık 2019 ayına kadar iki ileri ve bir geri performanslar, hatalı seçimler ve tercihleri yaşadık ve yaşayacağız.
    6. hoca kan ve gözyaşlarından, küllerinden doğan bir adam, gitti denen maçı alır, öldük nidalarından zaferlere uzanır. erken teşhisler hoca için çok hatalı. fatih hocanın kredisi (bana göre sonsuz) ancak hazzetmeyenlere göre dahi en az 1 sezon olmalı. geleli iki yıl olmadı ve kadrosu iyi oyun dna'larına sahip değildi. ancak bu yıl kadroyu fazlaca değiştirdi. iyi oyun bu yıl gelecektir. aralık ayında hoca takımı 4. vitese şubat ve mart ayında 5. vitese taşıyacaktır. yeni sarı kafa afrikalı ultra bir engin baytar performansı gösterip ligin içinden geçebilir.
    7. haftaya organize kötülük ile maçı var. gereğini yapacak, sabahlara kadar çalışacaktır. handikapı ise saha kenarında olmamasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın