resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21108
    galatasaray futbol takımının efsanesi, kıymetlisi, değişilmezidir. evet tam bir fatih terim hayranıyım. onunla büyüdük, başarılarımızı onunla kazandık. hataları olmadı mı, tabii ki oldu. her ilişkide yaşanabilecek hatalar, yanlış anlaşılmalar yeri geldi inatlaşmalar oldu. ama sonunda hep gördük ki fatih terim ile galatasaray artık yekvücut olmuş halde, birbirlerinden kopamayan iki kişi gibiler.

    yenilgi sonrası baktığımızda malum sözlüklerde fatih terim istifa başlıkları açılmış ki bunları umursamıyorum çoğu kuş tayfasının trolleri. peki buraya ne demeli? solda igor tudor başlığı almış yürümüş, hocanın başlığı altında garip garip üsluplarla hesap sormalar olmuyorsa bırak hoca (!)'cılar... sosyal medyada oyuncuları tehdit etmeler, üç beş şaklaban yorumcunun sözlerine gaza gelmeler.

    ne oluyor arkadaşlar? ne bu sabırsızlık, tahammulsüzlük. ne çabuk unuttunuz hocanın "nerede kalmışık" twitini attıktan sonra yaşadığımız heyecanı, çoğunuzun gözleri dolmadı mı, ağladınız belki de... ne çabuk unuttunuz yahu galatasaray'ın haklarını savunamayan hocaların elinde en basit takımlara pas pas olduğumuzu. bir silkelenin kendinize gelin ben inanmıyorum ki burada yazanların tamamı galatasaray'ın menfaatlerini düşünsün.

    tabii ki yenilgiyi kabul etmeyeceğiz, tabii ki hep başarıyı ve yenmeyi isteyeceğiz hatta ve hatta yenilsek bile mücadele ile kıran kırana oynayıp yenileceğiz. bu söylediklerinizi sadece siz düşünüp sadece siz istemiyorsunuz ki... biz galatasaraylıyız. başarı gelmezse de cefasıyla severiz. lütfen hem kendi moralinizi, hem de genel enerjiyi aşağılara çekmekten vazgeçin artık. galtasaray'ı sevin. hocalığının son demlerinde, belki de son 3-4 yıllık enerjisini, bu stresli atmosferde bir kez daha galatasaray'a ayıran fatih terim'li galatasaray'ı daha çok sevin. destekleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın