resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21091
    (bkz: 22 eylül 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçı)

    skordan ötürü çok sinirliyim. oyun olarak hiç de kötü değildik. galatasaray seviyesindeki bir takım bu kadar basit pozisyonları gol yapamıyorsa hoca ne yapsın? yeri geliyor eleştiriyoruz evet ama bu maçta eleştirmemiz gereken tek kişi levent şahin’dir. çıkan kadronun kötü olduğunu düşünmüyorum. bu tarz rotasyonlar gereklidir. oyuna da iyi başladık golü bulduk goller kaçırdık. ikinci yarı nagatomo-lemine değişikliğine de bir şey demiyorum. lemina’nın maç eksiğini kapatması lazım. ama ondan sonraki hamleler tamamen fiyasko! ya ben tv’nin karşısında 55’den beri kendimi yedim adem’i çıkar emre’yi al diye. o değişikliği yapsa maç daha erken kopabilirdi. hadi emre’yi almadın kimi aldın jimmy durmaz’ı kimi çıkardın andone’yi. kusura bakmayın galatasaray böyle skoru korumaya oynarsa daha çok maç kaybeder.

    bu değişikliklerde hocanın bir dahli olduğunu düşünmüyorum. bildiğim kadarıyla hoca, yanında bir federasyon görevlisi ile özel bir locada maçı izliyor ve kulübe ile herhangi bir iletişimi mümkün değil. bildiğin göz hapsi gibi bir şey...

    takımın ana sorunu temposu çok düşük. çok yavaş oynuyoruz. ben bu akşam her ne kadar düşük tempo ile de oynasak oynanan oyunu beğendim. bu takım daha iyi olacak bunu görebiliyorum. kötü oynamadık daha iyi olacağız ama fatih hoca’nın da bi silkelenmesi lazım. yapılan ağır eleştirilere katılmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın