resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21077
    artık saha içiyle uğraşması gereken teknik direktörümüz. bu konuda yönetime ve kendisine çok iş düşüyor. yönetim artık teknik direktörünü ali koç ile falan muhatap etmemeli. ali koç bir daha çenesini açarsa hukuki anlamda bu şahıs ile uğraşılmalı.

    fatih hoca da artık bu kişiler ile ilgili konuşmamalı. görüyoruz ki teknik heyette kendisinden başka kimse yok. işin kötüsü teknik anlamda maçı yönetecek bir teknik direktör olmadığı gibi kendisi olmayınca laubalilik de alıp başını gidiyor.

    eğer galatasaray'ın sistemli bir oyunu olmazsa yenilmek için organize kötülere gerek yok. basit bir oyun planı olan bir anadolu takımı bile galatasaray'ı alt edebilir.

    yok eğer sistemli bir oyun olursa da türkiye'de galatasaray'ı mağdur edecek bir allah'ın kulu yok. ister iktidar olsun isterse de zengin.

    fatih terim ne zaman kafasını sahaya verdi, büyük başarılar geldi. ne zaman saha dışına kaydı, sonu galatasaray'dan gönderilmek oldu. galatasaray'da kimsenin olmadığı gibi kendisinin de sınırsız kredisi yok. bunu en çok kendi biliyordur.

    ben fatih terim olmazsa önümüzdeki kritik 3-4 yılda büyük zararlar görebileceğimizi düşünüyorum. çünkü şu aşamada kendisi olmadan galatasaray'ın ligde şampiyon olacak bir kulüp stratejisi maalesef yok. alex ferguson olayında olduğu gibi kendisi ile galatasaray arasında farklı bir bağ var. kendisi olmayınca galatasaray kendi potansiyelinin de çok aşağısına düşüyor. bu, kulüp için kötü bir şey. bu durumdan yavaş yavaş zaman içinde kurtulmak gerekiyor. her şeyden önce kulüp kendi standartını, sistemini oluşturmalı. bunun fatih terim ile beraber yapılması az hasar ile kurtulmamızı sağlar.

    ama fatih terim de bunu kolaylaştırmalı ve kafasını tamamen futbola vermeli. öbür türlü yara bandını hızlıca çeker gibi bir anda yapmak zorunda kalacağız. eğer böyle olursa da bu yöntem galatasaray'ın yıllarına mal olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın