• 22598
    19/20 sezonunda şampiyonluğa ulaşmasını neredeyse imkansız gördüğüm takımdır. bu kadar yetenekli oyuncuya rağmen 5 maçta 6 gol gibi kısır bir istatistik sergilemesinin yanı sıra 5 haftada 7 puan kaybıyla berbat bir sezon başlangıcı yapmıştır. her şeyden öte berbat bir futbol oynamaktadır.

    kağıt üzerinde iyi olsa da kadromuz kötüymüş, bunu gördük net şekilde. tek tek isimler çok iyi ama bir araya geldiklerinde ortaya çıkan manzara göz kanatıyor. buna hocanın ilgisizliği de eklenince işler iyice sarpa sarıyor.

    bu sezon eğer bu şekilde devam ederse, biz şöyle bir 4-5 maçlık seri yakalayamazsak sezonun ortasına doğru işler çok ama çok karışacak gibi duruyor. zira yukarıda da bahsettiğim gibi kağıt üzerinde harika bir kadro var. burada sorumluluk tamamen hocanın omuzlarına biniyor. allah korusun ligin ilk yarısında şampiyonluktan uzaklaşırsa, hedefsiz kalırsak, yarısı kiralık olan takım geçen sezonun fenerine dönebilir. bu durumda da ilk ihale hocaya yıkılacaktır. zaten kendisi üzerinden galatasaray'ı yıpratmak için tff'sinden hakemine, medyasından holdinglere kadar bir ortaklık kurulmuş durumda.

    umarım düzeliriz. ama çok umudum yok. biraz karamsar birisi olduğumu kabul ediyorum ancak durum da öyle pek iç açıcı değil. kötü oynadığınız zaman 3 puan almak çok önemli. zira sizi diri tutar. ama kötü oynarken bir de puan kaybederseniz maalesef tutunacak dalınız kalmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın