resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20996
    sacma sapan elestirilen hocamiz. evet abi belcikada cift forvet cikip 3 1 yenilmeliydik. sonra da "olsun yenebilirdik de", "buldugumuz firsatlari atabilsek galiptik", "cok sanssizdik" gibi cumlelerle kendimizi avutacaktik.

    sampiyonlar ligi yenilmemek uzerine kurulan bir platform. bugun alinan 1 puandan cok rakibe verilmeyen 2 puan bizi grupta 3.lugu cebe atmamizi saglayacak.

    gruptaki hedef maclarimiz brugge maclari, diger takimlarin biz ve bruggeden 12ser puani alma ihtimalinin oldukca yuksek oldugunu dusunursek bugun alinan 1 puanin ne kadar onemli oldugu gorulecektir.

    gercekci olmamiz lazim. eksiklerimiz var, hizli kanat oyuncusu ihtiyacimizin oldugu cok net. ornegin onyekuru olsa cok daha iyi bir takimimiz olurdu. ama elimizdeki kadroya ve sampiyonlar liginin sartlarina baktigimizda esas rakibimizden deplasmanda alinan 1 puanla baslamak gayet iyi bir sonuc.

    hoca da tecrubeleniyor. 6 yil onceki hoca deplasmanda cift forvet oynayip maglup olup donerdi. simdi hoca deplasmanda temkinli oynayip yenilmiyor ve evinde galip gelip en azindan uefayi garantilemeyi planliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın