• 257
    allah kanunuymuş gibi şut atmadığımız, orta yapmadığımız maç. yahu şu topla orta yapın, şut atın. atak bitirin de kontra yemeyin. şunu yapsanız ortaya çıkacak bir şey. vurun be top.

    not: 15. dakika gibi falcao ve lemina duydu beni de şut attı. sonra ne oldu? kontra yemedik. lemina pozisyonu sonrası da frikik kazandık. ara pası yoksa şut, bu kadar basit.

    not 16. dakika: çok istenen hücum presle atak geliştirip kötü ara pası yaptık. topu seri kapmıştı. not düşelim.

    not 19. dakika: lemina'nın kaptığı topla rakip kaleye orta-yüksek hızda inip şutla gol aradık. iyi çıktık, iyi girdik ama golü bulamadık. içimizdeki brüjlüleri de üzeceğiz umarım. brüj ağır sikletmiş de, bilmem neymiş de.

    not 25. dakika: falcao'nun markajcısını oyuna getirip lemina'nın koşu atması lazım. falcao top almaya gelir gibi yapıp babel çapraz koşarsa lemina bir anda karşı karşıya kalabilir koşu ile.

    not 26. dakika: ceza sahasına orta ile korner kazandık. bu ortaları daha çok denemek gerek.

    not 30. dakika: nagatomo yine yıl boyunca iyi savunma yapacağının sinyalini veriyor. bu seneyi hücumda vasat altı, savunmada yeterli tamamlayacak gibi. ben memnunum. kontratının son senesi zaten.

    not 34. dakika: ortayı kötü yapan nagatomo ve yenilen kontra... ortaları düzgün yapmak gerek. yapacaksın ve düzgün yapacaksın işte. neyse, nazar boncuğu olsun. sonuçta o pozisyonun evvelinde babel-nagatomo denemesi hızlı frikik kullanmamız güzeldi.

    ilk yarının en çok aksayanı mariano. takımdan memnunum 35. dakika itibariyle.

    not 31. dakika: babel pinkman... üzdün bizi. bir anda rakip sahaya inip gol kaçırdık. işte bu kötü oldu. bunu atman lazım. rakip üzerine boş geliyor, bunu atsan daha da boş gelecekti ve lemina'nın taşıyacağı topla kontra kovalayacaktın. ah be babel. yapma be aslan parçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın