• 22515
    13 eylül 2019 galatasaray kasımpaşa maçı benim açımdan 1-0 olsun bizim olsun maçıydı. iki temel sebebim var; ilki milli ara dönüşü olması ikincisiyse takımın kaportasının ciddi manada değişime uğramış olması. falcao - lemina - nzonzi - babel derken hücum hattında ve özellikle de forvette yeni isimlerle oynuyoruz. basit pas hataları ve top kayıplarında bunun, oyundan düşmemizde de yıldız oyuncuların milli takıma gidişinin etkisi olduğuna inanıyorum.

    öte yandan; savunmadan ciddi s.o.s. veriyoruz. marcao iki adım yanındaki nagatomo'ya pas atacağım diye taca top attı, yetmedi her girdiği mücadelede ya vücut çalımı yedi ya da rakibi kaybetti. kafa topları zaten feci. marcao'ya kesinlikle ciddi bir uyarı gerektiği inancındayım. luyindama ise gereksiz özgüven hareketleri dışında kesicilik olarak çok da fena değil, ki daha iyi olacaktır. mariano'ya gelirsek; kritik defansif müdahaleleri olsa da sezonu tamamlayabileceğiz gibi durmuyor. giderek eksiliyor futbolu.

    geride toparlanmayal nzonzi daha özgür ve özgüvenli oynayacaktır. ileri hattaki oyuncular da tamamen alıştıktan sonra daha hızlı ataklarla, topu daha seri ileri taşıyacağımıza inanıyorum ki falcao da bundan büyük fayda yaratır. 13 eylül 2019 galatasaray kasımpaşa maçında fatih terim takımlarında gördüğümüz üçgenleri görmeye başladık. sanıyorum bir kaç haftaya fatih terim futbolu dediğimiz hücum oyunu da iyice belirginleşecek.

    o zamana kadar mühim olan 3 puandır. oyun oynama kıvamına geldiğimizde arada fark olmaması açısından. sonrası allah kerim fatih terim zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın