resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7434
    kendisi son yıllarda galatasaray'da izlediğim en garip futbolculardan birisidir. bizimle 3. sezonu, kendisinin mental problemlerinin olduğu ise ayan beyan ortadadır. ancak bu sorunlarına beni tatmin edebilecek, teşhis niteliğinde bir görüşe henüz rastlayamadım.

    belhanda'nın saha içerisindeki beden dilinden, bakışlarına kadar her şey beni oldukça tedirgin ediyor. televizyon başında beni bu denli geren bir futbolcunun, takım arkadaşlarına hissettirdilerini tahmin bile edemiyorum. bazen bakışları adeta bir tilkiyi andırırken, bazen ise gözlerinde çocuksu bir parıltı görüyorum. bir yazar arkadaşım entrysinde, belhanda'nın sahada sürekli kendiyle kavga halinde olduğundan bahsetmişti. buna kısmen katılmakla birlikte çok daha münferit bir durumdan söz edilmesi gerektiğini düşünüyorum. lakin inanın bunun ne olduğunu, neyden bahsetmemiz gerektiğini bilmiyorum.

    nitekim bu kadar şahsına münhasır, yaptıklarıyla da, yapamadıklarıyla da insanları bu kadar ikiye bölen başka bir futbolcunun ismini zikredemiyorum. ez cümle kendisi hakkındaki çoğu tanımdaki gibi ne onla ne de onsuz oluyor..
App Store'dan indirin Google Play'den alın