aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 1448
    --- alıntı ---

    kewell'dan müjde var

    “türkiye’yi seviyorum ve galatasaray’da kalmak istiyorum” diyen avustralyalı yıldız eşiyle görüştükten sonra istanbul’a gelerek mukavelesini yenileme vaadinde bulundu

    bir ara galatasaray’da teknik anlaşmazlık yaşadığını ve kimi zaman yedek kaldığı için üzüldüğünü belirten harry kewell, gazetemiz adına kendisiyle özel görüşme yapan avustralya futbol federasyonu’nun kurucu üyesi abdullah sağlam ve milli takım antrenörlüğü yapan oğlu savaş sağlam’a galatasaray’da kalacağını söyledi.

    100'de 100 kalıcı

    beşiktaş'ın da kendisiyle ilgilendiğini menajerinin ilettiğini söyleyen kewell, “her geçen gün takımıma ve türkiye’ye alışıyorum. harika bir ortam var. seyirciler kalmam için pankartlar açıyorlar. bu benim için inanılmaz güzellikler” yorumunda bulundu. kewell, galatasaray’da kalma yüzdesini “yüzde 100” olarak açıkladı.

    --- alıntı ---

    kaynak: http://www.fotospor.com/...ay&Itemid=36

    zotospor tarafından "yüzde 100" kalacağı iddia edilen dady coolumuzdur. gerçi ben tabii ki bu habere inanmadım. kewell "100 de 100 kalcam hacı, kıçıma tekmeyi bassalar da gitmicem! öyle bi bi gitmicem ki hep burda kalcam!" böyle bir cümle kurmaz zaten. kaldı ki aklı selim bir insan kurmaz bu cümleyi..ama olsun kalmak istemesi bile güzel be sözlük, bu kadar isteyeni varken, ailesinden ayrıyken, zalım sheree'nin baskılarına rağmen, kalmak istemesi bile güzel..
    bir kaç yıl daha kalırsa kulübümüzde -gerçi kalmassa bile efsane sayılır artık o- , ki hele bide jübile yaparsa var gerisini sen düşün sözlük..

    günümüz

    + hacı bu kewell çok kral adam ya, tıpkı hagi gibi dimi, adam çok içten, çok bizden bea.. hep 10nu andırıyo bana?
    + yok be olum, tamam çok iyi de..hagi olm bu bee.. hagi'yle kıyaslayamız...o başkaydı.. o efsaneydi..

    yarınımız *

    + ya hacı, bu hede hödö çok kral be.. tıpkı kewell gibi dimi, sıcaklığı, asaleti, duruşu dady coolu andırıyo bana?
    + yapma be olm, kewell bambaşkaydı..gelmez bi daha öylesi..kıyaslayamız..ne günlerdi tey teyy!

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ki kaldı ki kendisi şu an ilk uçağa atlayıp gitse dahi, bu taraftar tarafından yıllar sonra yine de iyi, yine de iyi anılacaktır. ama yine de gitme be oz büyücüm sensiz bi yanımız eksik kalacak. gel sen de adını yazdır şu "yabancı" demeye bile dilimin varmadığı efsanelerin arasına..

    hagi, mondragon, tafferal, prekazi, popescu . . . *
App Store'dan indirin Google Play'den alın