resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 20874
    galatasaray taraftarının kanatları altındadır. hocanın konuştuklarına daha dikkat etmesi gerekir ve alacağı cezayı da şahsen tahmin ediyordum. ancak gerek verilen maç adeti, gerekse de cezanın açıklandığı saat, verilen ceza tutarları falan çok ciddi bir art niyet ve tahrik var.

    profesyonel bir kötülük olarak hocanın bahsettiği isimler tabi ki de federasyon, tabi ki de ali koç, tabi ki de fikret orman ve muhalif anadolu kulüpleri ve en sonunda da siyaset. bunları böyle yazınca paranoyaklık gibi geliyor, herkes niye bize karşı olsun diyesi geliyor insanın. ama her düşmanın açık açık rengini belli ettiği, aşırı derece şeffaf bir ortam var. sinsilik ile de birilerini geri planda bırakamıyorsun.

    hocaya dönelim. hoca bütün bu olaylar olmasa da kredisi bitmeyecek birisi. o kadar başarı kazandırmış, bir sene de olmayız yani, şampiyon olmadığımız seneler de ortada. galatasaray tarihinin en büyük değeridir kendisi, galatasaray markalaştı ise bundaki en büyük pay kendisinin galatasaray’a kazandırdığı başarılardır.

    bu sebeple kendisini eleştiren galatasaraylı arkadaşlara önerim yapıcı olmaları. şuan üzerimize hoca üzerinden gelmelerinin tek sebebi hocalı galatasaray’ı yenemiyor oluşları. hocanın gitmesi durumunda bu kadar agresif olmalarına gerek kalmayacak çünkü camia olarak biz=kaos olduğundan, hoca olduğunda bu kaosu her zaman lehimize çevirebiliyoruz ama hoca yokken kaosun içerisinde şubat’ı görmeden bayrağı sallıyoruz. bir önemli konu da basın. hocanın hatrına bazı kesimler galatasaray’a saldıramıyor çünkü basın tarafında hocacı olan, hocanın nazının geçtiği isimler var. hocasız dönemde yapılan haberler dün gibi aklımda. yabancı hocaların kızlarına kadar inen haberler yapabiliyordu basın.

    hoca bizim en büyük değerimiz, yol gösterici adeta. yolun sonu başarı olmasa da hocaya desteği kesmemeliyiz. aklımıza gelen başarıların %90’ında belki de kendisi var. çok seviyorum ki zamanında saydıranlardandım. insanlar hata yapar, önemli olan oradan dönmek.

    galatasaray’ın tek yapması gereken kendini devre arasına güzel bir konumda sokması. avrupa’yı aradan çıkarırsak ligde çok daha rahat edeceğiz, çok kaliteli bir kadromuz var.

    hep destek tam destek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın