resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 20871
    kendilerini çok akıllı sanan çakalları üzerine oynadığı hocam, hocamız.

    ben size bundan sonra olacakları anlatayım. güzel bir sistem kurmuşlar ve ötekileştirme çabası devam ediyor. hocamın söyledikleri öyle bir yara vermiş ki 4 maç vermişler ama o da planlı. şimdi şöyle yapacaklar, şu an bu durumda şikecilerin maçında cezalı fatih terim. biz karara itiraz edeceğiz onlarda cezayı 2 ya da 1 maça düşürecekler ve şikeciler ile oynanacak maça yetişecek.

    sonra yalı çocuğunun başkanlığını yaptığı sıfır zekaya ahip taraftarlar ve sanki onları etkiliyormuş gibi şerefli üçüncü tinerciler konuşmaya başlayacak. resmen galatasaray kollanıyor, derbide sahada olacak bak diyip tüm yayın organları ile bize yine saldıracaklar. ama nafile ne yaparlarsa yapsınlar bizi durduramayacaklar.

    tarla süren, dolarları yeşilendiren, atla şike yapan takımlar galatasaray ile denk olduklarını düşünüyorlar ben ona yanıyorum.

    silahım olsa hakemi vururdum diyen başkana verilen komik cezadan sonra verilen bu ceza tam anlamı ile bir kumpastır.

    hocamız tribündeyken biz çok maç kazandık yine kazanırız. bizi bu tarz şöylerin düşüreceğini düşünmeleri gerçekten çok acı aksine "eskisinden de daha hırslıyız eskisinden de"

    fatih hocam yalı çocuğunu, tinercileri ve milli filozofu tek başına yenebilecek güçtedir.

    onların kafalarında dolaşan 40 tilki fatih hocamın kafasında olan topal tavşanı yakalayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın