• 3577
    bugün * milli takımın başında olsa 3 galibiyet ile üst turdaydık. evet amerika'yı da yenmiştik, çekleri de 20'ye yatırıp yenmiştik. kendisinin olması gereken yerde oturan ufuk sarıca ile elenmemiz normal olandır. zayıf taktik bilgisinin yanında zayıf da bir motivatördür ufuk sarıca. ergin ataman öyle değildir. avrupa'nın belki de dünyanın en iyi koçu obradovic'i, en iyi motivatörünü eline imkanlar verilince senede 3 kupada ayrı ayrı tokatlamıştır.

    futbol için bunu diyemem ancak basketbol için koçumuz ya ergin ataman ya da yabancı koç olmalıdır. futbol için ise şu şekilde düzeltirim ki teknik direktörümüz fatih terim olmalıdır. hem galatasaray hem milli takımı yönetecekse de o olmalıdır. mesela yerine geçen şenol güneş euro 2020'ye katılamayacaktır hem de fransa'yı yenmesine rağmen. sonunu getiremeyeceğini adım gibi biliyorum götürürse çok pis dumur olurum.

    eğer futbolda ve baskette milli takım düzeyinde bir başarı elde edilmişse veya edilecekse altında galatasaray imzası yatar, aksi halde başarısızlık kesindir.

    iyi sözlükler

    edit: çok pis göt oldum galiba teşekkürler şenol pappyyy
App Store'dan indirin Google Play'den alın