• 112
    bu grupta çok kritik iki şey var.

    birincisi ilk maç. yani 18 eylül'de deplasmanda oynayacağımız brugge maçı. bu maçtan galibiyet çıkarırsak yolumuz açılır. ama malesef biz kadromuzu yeni kurabildik, formsuzuz, buna mukabil brugge çok formda. baya baya iyi takım bu adamlar. yani aslında sanırım a grubu biz farkında olmasak da tam anlamıyla bir ölüm grubu dışarıdan bakıldığında. en zayıf görünen takım biziz ve kadromuzda nzonzi, seri, lemina, belhanda, feghouli, falcao, andone falan var.

    ikincisi psg formu. son maçtan önce liderliği garantilemeliler. yani grubun baskın takımı psg olmalı. real madrid sallantıda. gerçi böyle takımlar bir anda oturup sezonu domine edebiliyorlar ama açıkçası böyle olmasa iyi olur.

    son maçlar öncesi brugge, real madrid ve galatasaray'ın 3.'lük şansı olmalı. galatasaray psg'yi yenerse 2. olabilmeli. böyle bir tabloda kendini garantiye almış psg'yi deplasmanda yenmemiz 2. maçta kendi evimizde yenmemizden daha kolay olur.

    tabi ki gruptan çıkacaksan kazanman gereken maçları kazanacaksın. içerde oynayacağın brugge maçını da kazandığımızı farzedersek 9 puana ulaşıyoruz. keşke 1 ekim'de psg ile oynayacağımıza real madrid ile oynasaydık içerde. henüz takımları daha oturmadan... zira real madrid'le evimizde oynayacağımız maçta da puan almaya mecburuz. sanıyorum ki 10 puan bizi psg'nin dominant olduğu bir tabloda gruptan çıkarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın