• 107
    yapılan son transferlerden sonra ((bkz: radamel falcao)(bkz: florin andone)(bkz: mario lemina)) grup sonunculuğu büyük hayal kırıklığı olacaktır bizim için.

    1. hafta: club brugge'den puan alamazsak zaten o anda avrupa defteri bizim için kapanır. eğer puan alamadan dönersek grupta 3. olsak bile uefa'da birşeyler başaramayız demektir. berabere kalırsak bazı şeyler için umutlanabiliriz, kazanırsak da meşale stokları başlar.

    2. ve 3. hafta: kendi evimizde grubun devleri ile oynayacağız. bu iki takıma da kaybetmek gayet normal. ama eğer uefa'da başarı istiyorsak ki ben uefa kupasını istiyorum. bu takımlar ölçeğinde olmasa da iyi takimları elememiz gerekecek. o yüzden bu takımlardan koparılacak beraberlik ya da beraberlikler ileriye umutla bakmamızı sağlar. galibiyet almasak da olur çünkü hedef uefa.

    4. hafta: pas.

    5. hafta: kazanmazsak bırakalım avrupa hayalini falan. gerek yok vallaha.

    6. hafta: maçın atmosferine göre değişir. gruptaki herkesin yeri belliyse en azındam beraberlik almalıyız. ama psg'nin galibiyete ihtiyacı olursa yapacak birşey yok.

    4 ila 9 arasında puan toplayıp (dördü brugge'den) grupta üçüncü olalım ve uefa kupası'na odaklanalım. bu kadronun bir uefa'sı var gibi. yeter ki iyi organize olunsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın