• 22404
    2019-2020 sezonunda hücümda topa sahip olan, set hücümü ağırlıklı hızlı bir pas oyunu oynarken, savunmada agresif ve topu kaybettiği bölgede çabuk bir şekilde geri kazanan görece sıkıcı ancak garantici bir oyun oynamaya çalışacak takım.

    maçına göre babel-falcao-andone üçlüsüyle 3 forvet oynarken, falcao tek forvetken kanatlara belhanda-feghouli yaparak pres gücü daha yüksek bir oyun tercih edecektir.

    orta saha rotasyonunun ise seri- belhanda-nzonzi-(gelirse)lemina ve feghouli arasında maçına göre 3 kişi tarafından oluşturulacağını düşünüyorum.

    ligdeki rakiplerimizden en dişlisinin trabzonspor olacağı kuvvetle muhtemel olmakla birlikte, fenerbahçe'nin avrupa kupalarında olmaması, muhtemelen tek kulvarda mücadele edecek olması ve kaliteli bir hücüm hattı oluşturmaları sebepleri ile bize zorluk çıkarması muhtemeldir. beşiktaş ise feda döneminden hallice bir halde olduğu için büyük maçlarda şampiyonluk adaylarına çelme takma potansiyeli mevcut, ancak şampiyonluk şansı düşük bir takım görünümünde; keza başakşehir'in de geçen seneki hüviyetinde olmadığı açık.

    her halükarda saha içi dizilişimiz sakatlıklar, kart cezaları ve fikstüre göre değişse de fatih terim'in elinde oynatmak istediği sistemi rakip kaleciye nefes aldırmayacak kadar ofansif ve kendi ceza sahasına otobüs çekecek kadar da defansif oynayabilme opsiyonlarını sunan bir kadro oluşturulmuş durumda. o halde artık arkamıza yaslanarak fatih terim'in bu kadar kaliteli malzeme ile nasıl bir pasta yapacağını izlemeye başlayabiliriz.

    kim bilir, belki de şampiyonlar liginde bu senenin ajax'ı biz oluruz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın