• 22403
    kafam artık gerçekten çok çok rahat.

    geçen sezon* feghouli ve onyekuru'ya top geldiğinde heyecanlanırdım. sonuçta ne yapacakları belli olmuyor. buna kıyıdan köşeden belhanda'yı da ekleyebiliriz.yani geçen sezon kilidi açabilecek oyuncularımız hemen hemen bu kadardı. birde şimdiye bakalım;

    sofiane feghouli'nin ne yapacağı belli olmaz. uzaktan zımbayı da çakabilir, herkesi çalımlayıp gol atmayı da becerebilir. ya da adrese teslim bir asistte yapabilir.

    ryan babel... o da tıpkı feghouli gibi bir anda zımbayı da çakabilir, alda at diyecek paslarda verebilir.

    radamel falcao garcia... rakip defansın adeta ırzına geçer. bir anda kafa golü de atabilir, plase ile doksanı da vurabilir.

    younes belhanda... bir anda araya attığı pasla asistte yapabilir, sürpriz şutlarla golde atabilir.

    jean michael seri... çok güzel bir pasla arkadaşını gol pozisyonuna da sokabilir, yılan gibi kıvrıla kıvrıla ağları da sarsabilir.

    steven nzonzi... milimetrik uzun paslarla bir anda tehlikede yaratabilir, yaklaşık 2 metrelik boyuyla kapanan takımlara karşı golde atabilir.

    emre mor... çalım ata ata ağlara kadar da gidebilir, bir anda asistte yapabilir.

    florin andone... rakip defansı hataya da zorlayabilir, mücadele ede ede golde atabilir..

    gündemde daha mario lemina ve bazı isimlerde var. ek olarakjimmy durmaz ve adem büyük gibi isimlerin kenardan gelip büyük katkı verebileceklerini de unutmayalım.

    rakip takım şimdi hangi birine önlem alsın ki? hele birde doğru bir sistemle offfff. rakip takım ve rakip takım taraftarı olsam yeminle ağlardım.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın