• 522
    2019-2020 sezonunun ilk 3 puanını aldığımız maç olmuştur.

    gerilim filmi gibi maç oldu. kırmızı kartlar, penaltı, iptal edilen goller, verilen ve verilmeyen fauller...

    maçı bu hale getiren ne yazık ki hakem oldu. ilk yarıda kayseri’nin maçı 11 kişi bitirmesi facia. pedro henrique’nin ilk yarım saat içinde atılması gerekiyordu. özellikle ilk yarıda kayseri’ye ucuz fauller çalınırken kayseri’nin kartlık faullerine faul bile çalınmadı.üstüne kayserili oyuncunların her pozisyona aşırı itiraz etmesi maçın zevkinin içine etti. ilk 15 dakikada fauller nedeniyle sahada top oynanmadı. bu sertliğe rağmen takımın sinmemesi ve topun kontrolünü eline alması bizim adımıza maçın en olumlu yanıydı.

    top kontrolü bizde olmasına rağmen yine kısır futbol oynadık. pozisyona girmekte zorlandık, rakibi açamadık. bunda oyun kurgusundan ziyade bireysel performans olarak belhanda, diagne, mariano ve nagatomo’nun hucüm anlamında kötü olmalarıydı. sol içte oynayan ömer bayram ise mücadele kısmında kendisinden bekleneni vermesine rağmen hucüm anlamında oda kısır kalınca hucümda istediğimiz oyunu sezon başından beri oynayamıyoruz. üstüne bireysel hatalar yapmaya devam ediyoruz.

    ne olursa olsun deplasmanda alınan 3 puan ile milli takım arasına girmemiz bizim için çok iyi oldu. bu arada takımın ciddi bir rahatlamaya ihtiyacı var. özellikle mental olarak hazır olmayan futbolcularımızın kendilerine çeki düzen vermeleri adına bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım.

    muslera: maçı kurtaran adam oldu. iki kritik pozisyonda çok iyi müdahele etti.

    marcao & luyindama : acilen kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor.

    nagatomo: hucüm anlamında hiç bir etki yaratamıyor. yerine ömer bayram’ın oynamasından yanayım.

    ömer bayram: nagatomo yerine düşünülebilir. mücadele kısmında sıkıntısı yok. hucüm anlamında nagatomo’dan kötü olacağını düşünmüyorum.

    mariano: savunma ve geri dönüşleri ciddi sıkıntı yaratıyor. diri kalması adına linnes ile dönüşümlü oynaması gerekiyor.

    nzonzi: sahada ne yaptığını bilen tek oyuncuydu. hucüm özellikleri olmasına rağmen oralarda hiç rol almayışını anlamıyorum. aklıma geri dörtlünün kötü performansı nedeniyle kenar yönetiminin kararı gibi geliyor.

    belhanda: en kötü maçlarından birini oynadı. ayağının altından top kaçırmalar, çok kötü ilk dokunuşlar ve atmaya çalışıpta atamadığı paslar. milli arayı en çok kendisinin değerlendirmesi gerekiyor.

    soso: hucüm anlamında babel ile birlikte en iyi oyuncumuz. düzgün bir forvet ve iyi bir belhanda ile performansı pik yapabilir.

    babel: bu sezonun en iyi transferi olduğunu her maç kanıtlıyor. aynen devam eder inşallah.

    diagne: kendisi bizi , biz kendisini çoktan bırakmışız. tez elden çıkarılması dileğiyle.

    adem: kendisini hiç sevmezdim. dün attığı golden sonraki sevinciyle sempatimi kazandı. aynen devam.

    emre mor: kendisininde ciddi bir mental rahatlamaya ihtiyacı var. topu alır almaz ya çalım ya şut çekmeyi düşünüyor. yapamayınca oyundan düşüyor. bunu çözdüğü zaman en etkili silahlarınızdan birine dönüşmesi zor değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın