• 520
    değişikler eleştirilmiş ancak bana sorarsanız değişikliklerin kendi içinde mantığı var ve doğru.

    öncelikle şunu söylemem gerek: takımın bu maçını da etkileyen genel problemleri var. onları göz arda ederek bu değişiklikleri eleştirileceğim.

    30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçının ilk yarısına baktığımızda oyunun sonunda iyice sıkışmış bir oyun görüyoruz. özellikle 18 içinde 5'li durdukları için ve biz 4 oyuncuyla içeri kat ettiğimiz için tam bir kilit ortaya çıktı. bu arada ben gördüğümüzden çok rahatsız değildim. ancak bu durumda hayatın normal akışına çok aykırı bir hata oldu ve biz luyindima'nın asistiyle golü yedik.

    ben ilk yarının sonunda babel'in veya diagne'nin çıkacağını düşünüyordum. özellikle diagne ile babel birbirinin üzerine çok fazla biniyordu. bir de babel'in inatla topu açık alana değil dar alana oynaması onun çıkacağını düşündürmüştü bana. bu sebeple diagne'nin çıkması doğru bir karardı.

    emre girmeyebilir miydi? ancak o an baktığınızda oyunu açmak için delme gücü yüksek emre'nin oyuna girmesi bence doğru. belli açılardan da işe yaradığını düşünüyorum. ama çok futbolcu olmak için emre'nin çok eksiği var. zayıflık zannettiği ama hemen ikame edilen zayıflıklara saldırdıkça top kaybetti. boştaki oyuncuları bir türlü göremeyir. bunların hepsine rağmen oyuncu tipi gereği işe yaradı.

    oyunun ilerliyen döneminde ise nagi'nin çıkıp adem'in girdiğini görüyoruz. artık ilk yarıdan farklı bir durum söz konusu oldu. ilk yarı merezde olan kalabalık kartların sonunda açılmıştı. haliyle orayı doldurup sayı üstünlüğünü alabilecek bir hamle olarak adem sokuldu.

    en sonunda linnes mariano yerine girdi. mariano'nun verimi çok düşmüştü. bir de böyle oyuncuların eksik olduğu bir durumda genişilk yani kanat oyunu çok elzem. mariano ise hem düştü hem de en çok iletişim halinde olduğu feghouliyi kaybetti. orada delmek için linnes hamlesi bana kendi içinde tutarlı geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın