• 515
    çok savruk bir halde tamamladığımız ama şükür ki puan kaybı yaşamadığımız maç. maçın detaylarını konuşmak bana göre pek gerekli değil, iyi oynamadık, iyi görüntü vermedik yine. var ile bakılan hakem kararları da alehimize olanlar da dahil olmak üzere açıkçası bana göre tamamen doğru. ha hakem maçın kontrolünü kaybetmiş midir, evet. çaldığı çalmadığı faul düdükleri vs hataları oldu, ama iptal edilen goller, kırmızı kartlar, kayseri'nin golü var'dan da gördüğümüz üzere doğru. ofsayt çizgileri konusunda bir şey diyemiyorum, çok ince ayrıntı ama çizgiler doğru ise kararlar da doğru.

    açıkçası hem ligin hem de kulübümüzün içinde bulunduğu duruma bakınca, bu sezon bizim açımızdan pek çok olumsuzluğa açık görünüyor. buna hocanın yönetimle arasının açılması ve erken ayrılık yaşaması bile dahil maalesef. bu senaryoları yaşadık, asla akıllanmıyoruz, asla ileri gidemiyoruz maalesef. işleri bu denli lehimize döndürmüşken, bir çuval inciri transfer sezonunda yine berbat etmek üzereyiz. resmen ne kulüp olarak, ne de fatih hocamız başarıyı yönetemiyor, bir şekilde kendimizi o kaosun içinde buluyoruz. bugün puan kaybı da olsa çok daha zor günler başlayabilirdi, bu 3 puan ile sadece erteledik bunun başlamasını. kalan 3 günde de transfer yapabileceğimize inancım mevcut yöneticilerimizle oldukça az. iç karartıcı ama görünen gerçekler maalesef bunlar.

    yine de hocanın maç sonu açıklamaları kıymetli. saha içinden o da memnun değil, durumdan o da memnun değil. bize birlik çağrısı yapıyorsa kesinlikle birlik olacağız zaten, bizim kendisini tekrar kaybetmeye niyetimiz yok. bir şekilde işleri düzene sokamasa da, bizi yarışta tutacaktır. bizim endişemiz ve üzüntümüz, şu kaos ortamını geride bırakıp sadece saha içine odaklanamıyor oluşumuz. avrupa'da başarı hedefimiz bu yüzden hep rafta kalıyor. hocaya tek eleştirim de maalesef bu noktada, keşke onu sadece saha içiyle uğraşacak moda sokabilseydik, her yönüyle güzel bir takım kurup. ama galiba hoca bile bunu isteyemiyor, o da işin kaos kısmına meraklıymış gibi izlenim veriyor. bir şeyleri toparladığımızı sandıkça, arkadan başka açıklar çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın