• 514
    maçı özetlemeye çalışacağım. uzun uzun detay vermeme gerek yok çünkü yazar arkadaşlar çoğundan bahsetmiş.

    maçta luyindama'nın bakmadığı yere ezbere top atması sonucunda yediğimiz gole kadar aslında maç ortada geçiyordu. bu kötü bir şeydi biz şampiyonluğa oynayan bir takım olarak baskın olmalıydık ama olamadık. biz kanatlara açılmaya çalışmadık pek. ortadan girmeye çalıştık çoğunlukla. böyle olunca da kayserispor ortayı kalabalıklaştırıp pozisyon vermedi. uzaktan birkaç deneme yapabildik anca. ne zaman topu kanatlara açıp oyunu genişlettik o zaman pozisyon bulur gibi olduk. ama bu işi yapmak için uğraşmadık çok.

    golü yedikten sonra oyuna hakim olduk gibi göründü ama kayserispor skoru korumak için kendisini geri çektiği için biz iyi göründük. öyle böyle ilk yarıyı bitirdik.

    ikinci yarının başında mensah o golü atsa işler daha kötü olacaktı ama iyi ki kaçırdı.

    sonra biraz toparladık ama hala tam istediğimiz gibi olmadı. pozisyonları ofsaytları penaltıları konuşmayacağım.

    bizim adımıza maçın kırılma anı olarak ise mensah'ın ikinci yarı başında kaçırdığı ilk aklımıza gelen ama belhanda'nın kaçırdığı karşı karşıya pozisyonu da unutmayalım. 3. lig oyuncuları o pozisyonda çok daha iyi vururdu o topa.

    sonuç olarak, rakip eksik kalmasa kazanabilir miydik emin değilim hala. ancak öyle ya da böyle deplasmanda geri dönüş ile 3 puanı almamız takıma moral ve motivasyon kazandırmıştır diye umuyorum.

    şimdi milli ara var. sonra kasımpaşa'yı ağırlayacağız. milli arada milli takıma gidecek oyuncular haricindekilerle eksikliklerimiz giderilmeli. fizik geliştirilmelidir. hazırlık maçı ayarlayabilirsek iyi olur hatta. kasımpaşa maçından sonra şampiyonlar ligi maçımız var yanlış hatırlamıyorsam.

    büyük ihtimalle hoca salı gününe kadar milli takıma gitmeyeceklere izin verecek. oyuncular dinlensin. kafalarını boşaltsın ki geri dönüşleri daha iyi olsun. milli arayı avantaja çevirmemiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın