• 511
    daha önce de yazmıştım ve özelden baya bir laf yedim ama falcao’nun yılan hikayesi, ne konsantrasyon bırakmış, ne de forvet hattında motivasyon. diagne’yi bu hale biz ve yönetim getirdik, sorumluyuz, kabul edelim artık. oyuncularımıza gelirsek...

    *emre mor: söylendiği gibi kötü değil bence. pres var, geriye yardım var, doğru paslar var. sadece had safhada panik oluyor belirli durumlarda ve o anlarda etrafı unutup içine kapanıyor. topla oyuncağıymış gibi oynamaya başlıyor. tipik amatör müzisyen tribidir. adama solo partisyon verirsiniz, sahnede hazır değilse panik olur. beceremediği teknik hareketlere girer, iş sapa sardıkça soloyu toplamaya çalışır, uzatır vs. sakin emrecim, yavaş biraz. olacak, biraz sabret ve hemen her şeye üzülüp alınma lütfen.
    *babel. üstat, soğukkanlı ve zen kafasında takılıyor. mükemmel.
    *soso: yetenekler had safhada. bir de pas atmaya değeceğini düşündüğü bir santrforu olsa...
    *belhanda: aşırı yorgun ama istekli. beyin söylüyor, kaslar yapamıyor. toparlar bence.
    *muslera: karambolde neler çıkarttı. sağolasın kedi adam.
    *luyindama: afedersiniz de sanırım midesi falan bozuktu. sahaya bu kadar dışkı yapılmaz yani. bir gol yedirdi, üç de net pozisyon verdi ama rakip ondan beterdi neyse ki atamadı.
    *nzonzi: klas. bu kaosta dumur olmadıysa bir daha olmaz. ne kart görüyor ne sinirleniyor. ermişgillerden o da.
    *adem: eski ekol galatasaray ruhuna sahip. mağlup olmayı kabullenmeyen, mucizelere inanan ve çok çalışan bir karakter. mükemmel bir duruşa sahip. adem buraları okuyorsan binlerce kere teşekkür mücadelen için ve mutlu yıllar.
    mariano: game over.
    capon reiz: güldürmedi.
    ömer: noluyor yahu dedirtti ve şapka çıkarttırdı. gecenin oyuncusu bence kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın