resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 20638
    galatasaray tarihinin en önemli teknik adamı, bunda herkes hemfikir ama 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçında rakip 9 kişi kalmış, takım hücum edemiyor, pozisyona giremiyor, topu kanatlara taşıyamıyorsa burada ciddi bir teknik sorun var demektir.
    tamam dönen pis oyunlar var ama el insaf arkadaş. galatasaray; 9 kişi kalmış takıma karşı nasıl oyun kuramaz, pozisyona giremez? kaynağı kendisi midir yoksa oyuncular kendi kafasına göre mi yapıyor bilmiyorum ki ikisi de birbirinden kötü topu alan yana geriye pas vere vere rakip ceza sahasından muslera'ya kadar giden bir geri pas sirkülasyonu başlatıyor. takım 1-0 geride takım hala yana, geriye ve kaleciye oynuyor. muslera'nın vurduğu uzun topların yarısı taca yarısı da rakibe gidiyor. bu şekilde bir düzine gol yedik ama hala aynı şey devam ediyor.
    galatasaray, 9 kişi kalmış rakibe bırak gol atmayı pozisyona giremiyorsa sorumlusu teknik direktördür. bunları yazdım diye beni fatih terim düşmanı ilan edecekseniz hiç durmayın. oynanan, daha doğrusu oynanamayan oyun tahammül sınırlarını aşmış durumda.
    ayrıca; kadro dışıysa kadro dışı, cezaysa ceza birkaç futbolcu ciddi bir şekilde uyarılmaz hatta ipleri çekilmezse şampiyonlar liginde çok ağır hezimetler bizi bekliyor herkes bilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın