• 87
    futbol öncelikle eğlence sektöründe yer alan bir oyundur. asıl amacı kitlelere, yeşil sahalarda sanatsal gösteriler sunmaktır. aslında galibiyet, mağlubiyet ya da beraberlik amaç değildir. bunlar gösterinin daha ciddi, daha iyi ve daha sanatsal olmasını sağlamaya yöneliktir.

    gerçekten bir futbol maçının ya da herhangi bir sportif karşılaşmanın taraftara başka hangi getirisi vardır ki? ortaya başka hiçbir ürün çıkmaz. taraftarların cebine kuruş girmediği gibi bir de ceplerinden para çıkar.

    demek istediğim şu; önce takımımızın gösterisini izlemeliyiz. skor ya da sonuç bizi gereğinden fazla etkilememeli. ancak asla ama asla ümitsiz ve de umutsuz olmamalıyız.

    şampiyonlar liginde olmak gurur verici. real madrid ve psg gibi takımlarla oynayacağız ve resitaller izleyeceğiz.

    gruptan çıkabilir miyiz? çeyrek ya da yarı finallere gidebilir miyiz? eğer bu kupayı hedefliyorsak bunları hiç dert etmemeliyiz. futbol sahada oynanıyor ve özellikle kendi sahamızdaki maçları kazanabiliriz. bunu çok ciddi söylüyorum.

    unutmayalım vasat takımlar kupaya çok daha üst seviyede motive oluyorlar. yani real madrid’in yerine örneğin ajax gelse daha kolay maçlar oynamayacaktık. belki de en yüksek mücadeleyi bruge ile oynayacağız.

    başarılar diliyor, hedef üç diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın