• 77
    elbette her maçtan önce ümitli olacağız. rakip kim olursa olsun galatasaray yapar diye geçecek içimizden. taraftarız biz, seviyoruz. insan sevdiğinden ümidi kesmez.

    diğer yandan şu an bulunduğumuz yerden bakınca bu grupta 4 puan toplayıp uefa'ya gideceksin deseler herhalde bunu reddedecek kişi sayısı elin parmaklarını geçmez. eski galatasaray değiliz. eski gücünde olmayan biziz,bunu kabul edelim. elimizdeki takım bir- bir buçuk seneye yakındır birlikte oynayan, ne vereceği ne oynacağı iyi kötü belli olan bir takım. bu takım iyi futbol oynamıyor. iyi futboldan kastım göze hoş gelen futbol değil. doğru futbol oynamıyor. oyuncuların teker teker kalitesinden bağımsız olarak yanlış oynuyor ve bu durum son 4-5 yıldır böyle. mantıken real madrid'i ya da psg'yi altı maç sonunda altımıza almamız mümkün değil. daha benfica karşısında kedinin fareyle oynadığı gibi oyuncak edilmiş bir takımız. şimdi bu turnuvanın favorisi olan iki takımla karşilaşacağız. bak bu kadro meselesi de değil. elmanderli, necatili takım kadro olarak, isim isim bakınca şu anki takımımıza kıyasla zayıftı. ama o takım bu grubu çekmiş olsaydı ezilmeyeceğimize emin olur, üstüne 7-8 puanla ve şansın da yardımıyla turlama hayalleri kurardık belki de. çünkü o takımın ne oynayacağı ne vereceği belliydi. sistemi olan bir takımdı. kısacası bu gruptan çıkamayacağız ama bunu bile bile her maçtan önce heyecan ve umutla dolu olacağız.

    üçüncülük yarışına dönersek. açıkçası fikstüre bağlı görüyorum. club brugge yükselme eğiliminde olan bir takım. genç bir takım ve en kötusü, mücadeleci bir takım. deplasmandaki maçta oynayacağımız kötü futbola ve muhtemelen alacağımız maglubiyete karşi duyacağımız hayal kırıklığını şimdiden hisseder gibiyim. neyse ki bir değil iki süpürücü takım var grupta da 3.lük için mantıklı bir ümit besleyebiliyoruz.

    gerçekçi ol ciğerimi ye tadında bir entry oldu ama bu takımı artık tanıyoruz ve bize ne vereceğini kestiriyoruz. galatasaray adından beklentimiz ve ümidimiz sabit yine de.

    fark yemekten falan çekinmiyorum. muhtemelen en az bir kere 5 veya üzeri yiyeceğiz ve bu çok normal. 3 veya 4. torbadan kimi koysan en az bir maçta 5 yer şu grupta. 6 maç sonunda averajımızın -10'dan daha iyi olmasını da beklemiyorum. napalım, mevcut koşullar böyle, hep söylendiği gibi makas çok açıldı. bu devirde mümkün olduğunca puan toplayıp torba atlamaya bakmak lazım. temiz temiz uefa'ya gidip iki üç tur geçelim ben tatmin olurum. mart-nisan gibi hala avrupa'da olmanın tadını almak şahsen bana yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın