• 46
    suan 3. olacaksiniz, 2g 1b ile 7 puan vercez deseler direkt maclara cikmadan kabul edecegim grup. temizinden 2 galibiyet 5.5 6 civari beraberlik 1 1.5 civari gelir getirirdi. 7.5milyon euroyla cok guzel bi sene gecirmis olurduk.

    burda bir cok umutlu arkadas goruyorum. ne guzel. ama gecen sene dahi avrupada sicmis batirmissak bize sampiyonlar liginin artik birkac tik ust seviye geldigini farketmemiz lazim ne yazikki. bunu bizim ozelimizde soylemiyorum. mevcut konjukturde bizim gelir grubumuza sahip bir takim ajax gibi alt yapidan de ligtleri falan ortaya cikaramadigi surece asla ust seviyeye yaklasamaz. bizim takimimiz guzel bir uefa takimi olabilir mesela. uefa grup asamasinda 12 13 puan alir, guzelce ilk 2 icinde ust tura cikar ve subat ayini gorur. ama bizim takimimiz artik clde en iyi ihtimal 3. torba takimini altina alip uefaya gider. makasin bu kadar acildigi bu devirde mac gunleri heyecanlanacak ve yerimde duramayacak olsam dahi suan fanatik galatasarayli gozluklerimi cikarip baktigimda muhtemelen alinacak 2 veya 3 puan goruyorum. maksimum 4p aliriz brugge 1p de kalirsa uefaya gideriz. orda da ilk turda nolur ne biter bilinmez.

    hocami cok seviyorum. takimim benim dokunulmazim kiymetlim biricigim. ama biz gercekleri gormeyip biz bu gruptan 10puan alir cikariz dedikce icinde bulundugumuz bu kotu tablodan sonsuza dek cikamayiz. bizim ayaklarimizin uzerine basip brugge'ü evimizde yenip 3.luge odaklanmamiz lazim.

    internetteki yorumlara bakiyorum. hemen brugge'ü icerde disarda yenip 6 puani yazmisiz tabelaya. hep insanlarin dilinde bi 6 puan zaten brugge'dan gelir geyigi. biz hangi yil 3. torba takimindan veya 4. tirba takimindan 6puan almisiz biri gostersin:(

    velhasil ben galatasarayi cok seviyorum. cok sevdigim icin ayagi yere basan yorumlar okumak, ayagi yere basan kararlarla alinan topcular gormek ve ayagi yere basan hedefler koymak istiyorum. yonetimimiz de boyle yapmali. hedefin uzerine atacagimiz her adim bizi inanilmaz motive eder. ama kendimizi dev aynasinda gorursek 6 da 0 bile cekebilir kadromuz. herkesin ayik olmasi lazim. calismasi lazim. iyi futbol ve dogru futbol icin ilerleme kaydetmesi lazim. oyle hep yerinde sayip sadece istemekle olsa babam universiteye profesor olurdu.

    bu arada amacim negatif vermek degil. ofsayt manyagi olmak degil. sadece hepimiz icinde bulundugumuz duruma hakim olarak makul yorumlar yapalim makul beklentiler icine girelim.

    allah yardimcimiz olsun. cl muzigi caldiginda bambaska bir adam olacagima emin olsam da suan dusuncelerim bunlar:(
App Store'dan indirin Google Play'den alın