• 22295
    kondisyoner alberto bartali'nin avusturya dağlarında vermiş olduğu askeri eğitimin bedelli eğitimi olduğunu ilk iki hafta maçlarında gördük. takımın genel iskeleti değişmedi desek de 1.bölgemizden rakip bölgeye geçişi sağlayan ana oyuncu fernando'nun eksikliği bariz hissediliyor bu da hücum varyasyonlarının yetersiz olmasına sebep oluyor.

    zaten iki senede takımımız gümbür gümbür top oynayıp maçlar kazanmadı. 34 haftanın 7-8 haftası ancak bu tarz baskılı oyun oynanmıştır haliyle şu an takıma yeni katılan oyuncuların özellikle yeni orta saha kurgusunu oluşturacak seri-nzonzi ikilisinin ülkeye, lige, takıma alışmasından sonra geçmiş senelerdeki futbolu yakın zaman da görürüz. ancak yine de yaz kampının iyi geçmediğini, fizik olarak babell hariç çoğu oyuncunun iyi durumda olmadığını ve galatasaray yeni kurulan orta saha, kanat bölgelerinde ne oynayacak, set hücumları nasıl yapılacak, kapalı savunmaya karşı planımız ne olacak sorularının net cevabı olmadığını düşünüyorum.

    takımı negatif etkileyen en önemli unsurlardan biride yaklaşık 2 aydır süren falcao meselesi. ismen bu denli büyük bir oyuncunun taraftarları düşürdüğü duruma bakarsak, onlarla takım arkadaşlığı yapacak oyunculara sirayet etmeme durumu olamazdı. kaldı ki bu adam galatasaray hesaplarının paylaşımına yorum atıyorsa. zaten donk'un malum yorumu herkesin aklındadır. ''gel bir hafta sonra lig başlıyor'' donk burada günah keçisi tabii ki değil ancak bu transfer öyle bir hal aldı ki futbolcular falcao'nun gelmesine odaklanmış, o gelmeden lig başlamayacakmış izlenimi veriyor. e bunun da baş sorumlusu maalesef yönetimdir.

    umuyorum ki bu hafta falcao ve son basın toplantısın da hocamın belirttiği bölgelerin transferine son nokta 2 eylüle kalmadan konulur ve cuma gün ki kayseri deplasmanın da takım galibiyet alarak milli maç arasına moralli girer ve tekrar şampiyonluk ateşini yakarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın