aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5683
    2019-2020 sezonunda türk telekom arena'da doğu üst tribünde yer alacağı kararı kombinelerin genel satışa çıkışından 1 hafta kadar sonra duyurulan topluluk. genel satış öncesi de 20 gün kadar giden ve 19000 küsur kombinenin yenilendiği bir dönem vardı. kombine satışı genel olarak yükünü aldıktan sonra doğu üst 413. blokta yer alacaklarının açıklanması gerçek anlamda bir fiyaskodur. yönetim burda göz göre göre o bloktan kombine alan münferit insanları mağdur etme yoluna gitmiştir.

    kombine satışı başlamadan ultraslan ile konuşulurdu. yer belli olurdu, o blok dışardan satışa kapanırdı. oradan yenileme yapacak taraftara en azından parası alınmadan haber verilip başka bir yerden kombine almaları belki bir miktar indirim vs. ile de sağlanabilirdi.

    neticede oraya parasını verip oturamayacak olan insanlar var. dolaylı olarak bakınca ultraslan var diye kale arkalarından kombine almayan, ya da şartlarını zorlayıp ultraslan yok diye doğu üstten kombine alan insanlar vardır illa ki...

    en ağırdan en hafife doğru ortaya çıkan mağduriyetler bunlar. türkiye klasiği yine mağdur olan mağdur olduğuyla kalacak hatta belki de kabahatli çıkacak.

    kombine sahibi başka olan koltukta başkası olacak. üstelik bu kulübün gayrıresmi olarak nezaretinde gerçekleşecek. sonra işte sporda şiddeti önleme adına 6222 sayılı kanun çalıştırılacak, stadda bişey yapanın yaptığı yanına kalmasın diye passolig ile insanlar fişlenip abonelik adı altında hava parası verecek.

    biz de bunu yemeye devam edeceğiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın