resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20571
    üzerinden algının kralının yapıldığı teknik direktörümüz;

    ekşi sözlükte beşiktaşlı taraftarların sürekli aleyhimize algı operasyonları yapması hepinizin malumu. rivayet odur ki bu arkadaşları bizzat beşiktaş yönetimi finanse ediyormuş.

    hadi bu paralı beşiktaşlı trollerin pirlo sevgisini anlarımda bizim sözlükte bu saçma sapan iddialar nasıl yer bulabilir? neymiş 1,5 yıldır top oynamamışız. belli bir sistemimiz yokmuş. rakip başakşehir olmasa yine şampiyon olur muymuşuz da falanda filan.

    beyler 2017-2018 sezonunda şampiyonluk için tam 4 takım yarıştı. dört! beşiktaş, fenerbahçe, medipol başakşehir son haftalara kadar şampiyonlukta iddialı değil miydi? bu takımlardan biz şampiyon olduk. söke, söke. "tudor süper miras bırakmıştı ama" diyenlere cevabım: hadi oradan. takımın ortasahadaki belkemiği fernando sakatlandı ve tam 10 maç oynayamadı. fernando'nun ortasahada ki partneri ndiaye'de maddi imkansızlıklardan ötürü devre arası satılmıştı. fatih hoca şapkadan paf takımla antrenman yapan, taraftarın nefret ettiği ryan donk adında bir tavşan çıkaramasa şampiyon olabilir miydik? belkide tarihlerinin en güçlü kadrosunu kurmuş, şampiyonlar liginde grubundan namağlup lider çıkmış beşiktaş'ı final niteliğinde ki maçta 2-0 yenerek 4.'lüğe itmedik mi?

    geçen yılda beşiktaş baya, baya şampiyonlukta iddialı bir şekilde türk telekom stadyumuna gelmişti. tırıs, tırıs döndüler. medyanın ve bizim bir kısım taraftarımızın yere, göğe sığdıramadığı, çakma man.city medipol başakşehir'i üstelik ilk yarısını yenik kapattığımız maçta darmadağın ederek şampiyon olmadık mı? top, mop oynamadan son iki yıldır süper ligin en çok galibiyet alan, en çok gol atan takımı olmuşuz ama tabi hepsi tesadüf.

    fenerliler, beşiktaşlılar it gibi korkuyorlar hocadan. haklılar da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın