• 448
    ilk yarı kilidi açamadık. ikinci yarı gole kadar beni heyecanlandıran bir futbol oynadık. diagne dahi oyunun içindeydi. golden sonra kronik hastalığa tutulduk.baskı yedik, top tutamadık ve 10 kişi kaldık. buna rağmen pozisyon vermediğimiz gibi babel ile fişi çekeceğimiz pozisyonu bulduk lakin yararlanamadık. son dakika şans gölüyle bir puanı verdik.

    sonuç olarak lige puan anlamında kötü başladık. maçın bitiş düdüğüyle oyuncuların yüz ifadesi net hayalkırıklığıydı. lig uzun bir maraton. bunu telafi edebilme kredimiz hayli yüksek.

    oyun olarak ise yukarı doğru yavaş yavaş ivmeleniyoruz. birkaç hafta sonra takım ritmini yakalayınca bugün konuşulan tüm olumsuzluklar unutulacaktır.

    muslera: son dakikada yenilen golde yapacağı bişey yoktu. ama ayakları hala kötü.

    mariano ve nagatomo: böyle oynadıkları sürece türkiyede sorun yaşamayız ama avrupa arenası için yetmez. bugün ikiside fena değildi özellikle nagatomo çok enerjikti.

    luyindama: hala gereksiz yere topla çıkış yapıyor ama bugün oda geri dönüş sinyalleri verdi.

    donk: stoper performansı üzmez ama topu oyuna hızlı sokmada yine problemli. marcao’nun en büyük artısı buydu.

    nzonzi: adamın performansı net 6 numara. basit ve risksiz oyunuyla o bölgede güven veriyor. ayağı iyi. ilk maçı olduğu için hucüm bölgesinde çok aktif rol almadı ama oraları karıştırabilecek özelliklere sahip. ilerleyen zamanlarda bunu daha net gösterecektir.

    seri: kötü başladı, toparladı sonra çuvalladı. seri kadar hızlı düşünübilen tek oyuncumuz soso. hareket kabiliyeti olarak olağanüstü bir hızı yok ama pas verme konusunda gerçekten top gelmeden önce nereye atacağını çok hızlı düşünüyor. ama pas hatalarına bir çözüm bulması gerekiyor. nzonzi ile iyi bir uyum yakalayacağını düşünüyorum.

    soso: geçen yılın gerisinde ama hala pozitif futbolunu devam ettiriyor. belli ki maç eksiği var. ilerleyen haftalarda ağırlığını ortaya koyacaktır.

    emre mor: çok istekli, çok gayretli ama oda hala hazır değil. pas oyununa adapte olması gerekiyor.
    ikiye birleri çok iyi yapıyor. ilerleyen haftalarda daha iyi olacaktır.

    babel: takımın en hazır futbolcusu. adam eksiltiyor, hava topu alıyor, orta kesiyor, şut çekiyor yani kısacası hücumda her aksiyonun içinde var. bu sene işimize çok yarayacak.

    diagne: top kontrolü berbat. sırtı dönük oyunda yok ama adam bir şekilde pozisyona girmesini biliyor. bugün maçın bazı bölümlerinde fena değildi. iki haftada girdiği pozisyonları atabilseydi bugün 6 puanımız vardı. ama hala bizim golcümüz olacak bir futbolcu değil.

    adem: aklımda soru işareti bırakan tek futbolcu. saç baş yoldurtan bir oyunda oynayabilir. maçı kazandıracak oyunda oynayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın