resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 20511
    kendisine şunu sormak istiyorum, rakip kim olursa olsun ister kendi evimizde ister deplasmanda, biz oyun kurmaya başlarken rakip takım iki üç oyuncu ile basıp bizim yarı sahamızda oyunumuzu bozmaya çalışır iken. senin takımın nasıl oluyorda kendi sahanın yarısına kadar rakibin elini kolunu sallaya sallaya gelmesine müsama ediyor. bir değil iki değil üç değil bütün karşılaşmalarda bu böyle. hocam neye güveniyorsun kime güveniyorsun, takım topu ayağına alınca hızla şaha kalkan bir takım olsa yine diyeceğim ki topu kapıp hurra rakip sahaya hızla çökeceğiz gol atacağız. ama oda yok, kağnı arabasından farksız, sağa yatır, sola yatır, olmadı tekrar sağa götür futbolu oynatıyorsun takıma.

    bu bugün ki olay değil, iki yıldır bu böyle, ne seni ikna edebildik nede senden daha inat kralcı arkadaşları.

    25 ağustos 2019 galatasaray konyaspor maçıiçin şöyle güzel oynadık, böyle güzel oynadık diyorsun. rakip takım oyun başlar başlamaz ilk beş dakika nefes aldırmadı, daha sonra malum aşofmanlı aykut klasik otobüs çekme oyununa döndü de takım biraz top yapmaya başladı.

    hadi senin formsuzluğunu geçtim, yanındaki yabancılara bir bakıyorum, biri hasan şaş diğeri ümit davala. eyvallah bunlar iyi bir galatasaraylı ama kesinlikle ve kesinlikle ne taktikten anlarlar, ne teknikten nede başka bir şeyden. yanında yancı olarak gezdirirsin yedirir içirirsin etinden sütünden faydalanırlar hepsi bu.

    selçuk inan meselesine hiç değinmiyorum bile. galatasaray alt yapısı bugün bu orta sahaya adam monte edemeyecekse 34 yaşında çoktan emekli olmuş selçuk' un yerine bir tane adam koyamayacaksa kapatın gitsin floryayı. illa bütün futbolcuların cezalı, sakat selçuk beyimizinde ishal mi olması gerekiyor alt yapıdan bir oyuncuyu oraya koyman için.

    senin hakkında ne zaman doğruları söylesem her daim linç edildim, ama önemli değil. ben bildiğim ve gördüğüm doğrulardan asla vazgeçmeyeceğim. martin linnes denen bir topçu var galatasarayda, bilmem bilir misin ?

    ne zaman sahaya sürdüysen her zaman elinden gelenin fazlasını yapmıştır. ama bu çocuk ne zaman iyi bir performans sergilese, bir sonraki hafta kesik yemiş ve oda aynı yukarıda yazdığım gibi sakat ve cezalı olmadığı sürece kadroya girememiştir.

    seni savunmak için diyorlar, hoca onlarla yatıp onlarla kalkıyor, ondan daha mı iyi bileceksiniz evet görüyor ve arttırıyorum bu oyuncu seçimi konusunda kuru inat yaptığını, formayı adaletli olarak dağıtmadığını söylüyor ve arkasında duruyorum.

    yüksekten düşen derine düşer, bu hep böyle olmuştur. biz vakti zamanında yine eleştirdik, bugünlere gelmesin istedik, ama ne sen inadından vazgeçtin, nede kralcıların inadından vazgeçti. biz bazı gerçekleri söyledikçe yerin dibine sokulduk, hain ilan edildik ve halen edilmeye devam ediyoruz.

    fatih terim ' i imparator yapan galatasaraydır. son iki yılda ne zaman takım bir deplasmana gitse binlerce taraftar coşkuyla karşılar, sahada varlık göstermez takımın gram top oynamaz ama bu taraftar yine gider seni hava alanında karşılar destek olur. bu desteği bu sevgiyi hiç bir teknik adama yapmamıştır, kimseyi senin kadar sahiplenmemiştir ve sahip çıkmamıştır ve bundan sonra da çıkmayacaktır.

    galatasaray taraftarı iki yıl boyunca hiç kenetlenmediği kadar kenetlendi ve hem sana hem takımına sahip çıktı. artık bundan sonra top sende, üzgünüm ama lütfen dön bir aynaya bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın