• 22249
    (bkz: #2743811)

    hocanın hala daha "orta saha eksik" dediği takımdır. hocam sana seri ve nzonzi alındı. istemiyorduysan, senin istediklerini alamadılarsa, aldırmasaydın. "bana selçuk yeter" deseydin. çıldırmamak elde değil yahu. orta sahası eksikmiş.

    hocam bu takımın orta sahası filan eksik değil. bu takımın hücum planı eksik, bu takımın taktik disiplini eksik, bu takımın isteği ve arzusu eksik. yık bütün suçu seri'nin üzerine, kurtul. ne güzel iş. valla delireceğim artık bunları duyunca. yemin ederim manisalık olacağım. bir insan bu kadar mı hatalarından ders almaz? bir insan bu kadar mı aynı hatayı sürekli yaparak doğruyu bulmaya çalışır? inanamıyorum gerçekten.

    neymiş "stoper var mı, orta saha var mı?". valla hocam kusura bakma ama elinde bu ligin 2-3 gömlek üstünde bir takım var. taş gibi bir takım hem de. canavar gibi bir takım. eksikleri var elbette. ama bu takım bu oyunu oynuyorsa ve sen hala "ama benim orta saham yok, stoperim yok" diye ağlıyorsan, kusura bakma ama, sen de çığrından çıkmışsın demektir.

    elindeki kadroyu kullanacaksın hocam. bu takım ffp ile boğuşuyor. işine gelince "mali zorluklar" deyip işine gelmeyince "ama orta saham yok, stoperim yok" diyemezsin. bu takım, iyi bir takım. bu takım iyi oynamıyorsa demek ki sende de bir problem olabilir. bu kadar "ben tekim, ben her şeyi bilirim, ben ders almam veririm" dersen çekirge gibi 2 sıçrar 3'ncü de düşersin.

    geçen sene bu takım 69 puanla şampiyon oldu. 69. yani maç başına 2 puan ancak almışız. bunu görmeden yine büyük büyük konuşup, yine bomboş bir yaz kampı geçirmişiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın