resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 20482
    25 ağustos 2019 galatasaray konyaspor maçındaki puan kaybı 10 üzerinde 10 kendisine yazar.

    ben hocayı çok seven bir taraftarım. hocanın bi bildiği vardır diyenlerdenim. hayat felsefem ve yapım gereği de hep eleştirirken başka bi yönü vardır bu olayın diye düşünürüm.
    ama ne olursa olsun hiç kimse bu maçtaki yanlış tercihlerini bana anlatamaz! ikinci yarıdan bahsediyorum tabi.

    bi söz vardır ve hiç mi hiç sevmedim edeni de hep hor gördüm ama ilk defa ağzımda maç izlerken çıktı o söz "valla hocam adamlar haklı en güzel yerden maçı izliyosun" dedim!

    yahu dakika 60 gol atmak için full efor sarfeden bir takım var ve "ne hikmetse!" golden sonra geri yaslandık komple. burda kim öldü kim kaldı gün gibi ortadaydı. sakatlıktan yeni dönen fego ve yeni alışmaya çalışan seri benim pilim bitti hocaaa diye baırdı 5 dakika boyunca. sevgili hocam hadi dedin ki "fego efektif adam bi pas bi şut iş bitirebilir" dedin onu oyunda tuttun da seriyi neden almadın kenara?
    yahu elinde mustafa sarp olsa elinde barış özbek olsa anlayacağım ama hazırlık maçlarında "bak hpcam ben de varım bu işte" diyen bir jimmy durmaz var. ya hiç güvenmesen bile bu adam 25 dakika çıkaramayacak mı galatasaray orta sahasında? hem de yeni gelmesine rağmen taş gibi oynayan nzonzi varken?

    ama sen bunu gördün (görmemen çok acı olurdu) ve bekledin ve o pili biten seri orta sahada müdahelede gecikince kırmızıyı yedi!

    kaldık 10 kişi... asıl kral hareket şimdi geliyor..oyuna girecek olan selçuk inann!! the grand maestro.!!!

    geçen hafta pul pul tel tel dökülen selçuk akın akın kalemize gelen rakibe karşı ne yapar diye düşündün çok merak ediyorum.

    diğer yandan bir de şu var. rakip beraberlik için haldır huldur üstümüze koşuyor arkada geniş mi geniş bir mera var. 2 değişiklik yaptın hadi biri hatalıydı.. diğerini bari yunustan yana kullansaydın da bir iki rakip oyuncuyu ceza sahasına kitleseydin be hocam.

    hadi bu sonuncusu benim futbol cehaletim olsun. ki taktiksel maktiksel çok da şey bilmem.. ama hocam allah için kendini toparla..en güzel günleri senle gördü bu taraftar daha da güzellerini görmek istiyoruz.

    çok meşhur bi söz dolanıyor bazen sosyal medyada. kızın uyumadığını görünce sormuş sen de ona uyumayan taraftarlar varken demişsin.. heh işte bu gece de o gece gibi oldu hocam..daha başka sözüm yok..
App Store'dan indirin Google Play'den alın