• 22224
    (bkz: 25 ağustos 2019 galatasaray konyaspor maçı)

    ilk yarisi itibariyle topa %75 sahip olup toplam 300 kusur pas yaparak 2/10 sut yuzdesi tutturmus takim. rakip konyaspor ise 60 pasta 1/7 sut istatistigi yapmis. sadece bu sayilara bakarak ne kadar etkisiz bir futbol oynadigimiz gorulebilir.

    en buyuk sorunumuz duraganlik ve yavas tempo. allahin basaksehir’i bile topsuz oyun oynayabiliyor. top bir futbolcunun ayagindayken digerleri olu taklidi yapiyor. bos kosu diye bir sey yok. top istemeye gelen kimse olmuyor, olsa bile top alan futbolcunun bir sonraki hamlede ne yapacagi planli degil. rakip kapandiginda kanat degistirmiyoruz. melo varken bunu kendi insiyatifiyle yapardi her mac. lakin o zaman kanatlara acilarak oynayan futbolcularimiz, defansi beraberinde tasiyan elmander gibi bir forvetimiz vardi.

    bu takimin antrenmanlarda ne calistigini cidden cok merak ediyorum. futbolcular kafalarina gore mi takiliyor. oyle hadi kendi aranizda mac yapin diye kendi hallerine mi birakiyorlar. isim isim bakinca cok kaliteli kadro var ancak bizden daha organize oynayan hali saha takimlari var.

    bu arada bence sorun fatih hocada da degil. daha temelinde antrenor seviyesinde sikinti oldugunu dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın